Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Στην πρώτη κοινή φωτογραφία μετά τις φήμες χωρισμού

Νέα κοινή εμφάνιση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά τις φήμες των τελευταίων μηνών για τη σχέση τους.

Το βράδυ της Τετάρτης το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στο πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Κανελλοπούλου. Η εντυπωσιακή σύντροφος του Κώστα Κόκκινάκη είχε την τιμητική της, περνώντας μια όμορφη βραδιά δίπλα σε καλούς φίλους.

Εκεί βρέθηκαν και αρκετοί από τους πρώην συμπαίκτες του Survivor στο οποίο συμμετείχε ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο Μπο, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αλλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τίμησαν με την παρουσία τους την Χριστίνα Κανελλοπούλου, η οποία μέσα από τα social media τους ευχαρίστησε με στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της.

Η παρέα πόζαρε όλη μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεξιά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο ( πίσω στην άκρη του τραπεζίου βγάζοντας γλώσσα) στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά  τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν.

«Ήμασταν μαζί το καλοκαίρι στην Κρήτη με την οικογένειά μου. Δεν ξέρω γιατί ενδιαφέρει τόσο πολύ τον κόσμο αν ένα ζευγάρι θα παντρευτεί, ή θα κάνει οικογένεια ή θα χωρίσει. Είναι προσωπικά πράγματα, όταν γίνει κάτι θα το μάθετε τελευταίοι», δήλωσε πρόσφατα στο «Πρωινό μας», ο Κώστας Κοκκινάκης για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More