Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Ταξίδι για δύο στο Ηράκλειο! [pics]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι full in love και δεν το κρύβουν. Η δημοσιογράφος και ο personal trainer, οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στον πρώτο κύκλο του Survivor, αποτελούν πια ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν δύο χρόνια κοινής πορείας, συνεχίζουν μαζί και απολαμβάνουν κάθε στιγμή του έρωτά τους. Μπορεί ο καθένας να έχει τις δικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις και το καθημερινό πρόγραμμά τους να είναι αρκετά φορτωμένο, ωστόσο, φροντίζουν πάντα να ξεκλέβουν λίγο χρόνο και να τον αφιερώνουν στη σχέση τους.

Όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν, η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος λατρεύουν να πραγματοποιούν αποδράσεις σε κοντινούς, αλλά και πιο μακρινούς προορισμούς, προκειμένου να τους εξερευνήσουν και να τους γνωρίσουν καλύτερα.

Αυτό συνέβη και πριν μερικές μέρες, που αποφάσισαν να κάνουν μια απόδραση στην όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Μάλιστα, ως λάτρης των social media και οι δύο, δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς φωτογραφίες από τις βόλτες τους και τα μέρη που επισκέφθηκαν, με τους διαδικτυακούς τους φίλους να τους χαρίζουν χιλιάδες likes.

Read More

And More