Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Βραδινή έξοδος με φίλους [pics]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε λίγο καιρό θα συμπληρώσουν τρία χρόνια κοινής πορείας! Η γνωριμία τους στον πρώτο κύκλο του Survivor και η αρχική τους αντιπάθεια έμελλαν να είναι μοιραία για την εξέλιξη αυτής της σχέσης. Αν και στην αρχή οι δυο τους ήταν δύο καλοί φίλοι, στην πορεία ερωτεύτηκαν και από τότε παραμένουν αχώριστοι!

Η γνωστή δημοσιογράφος και ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” είναι ευτυχισμένοι μαζί και χαίρονται κάθε στιγμή της σχέσης τους είτε βρίσκονται στην βάση τους στην Αθήνα είτε σε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη. Η αλήθεια είναι ότι το αγαπημένο ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο (Χριστούγεννα και Πάσχα) διοργανώνει μεγάλες αποδράσεις σε μακρινές χώρες. Μάλιστα, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό μεσημεράκι”, το ίδιο πρόκειται να κάνουν και φέτος.

Προς το παρόν, τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος κάνουν focus στη δουλειά τους και στα πράγματα που τους κάνουν χαρούμενους. Το βράδυ της Τρίτης, το ζευγάρι βρέθηκε στα γενέθλια της τραγουδίστριας και συντρόφου του, Λάμπρου Χούτου, Ματίνας Ζάρα, σε γνωστό στέκι του κέντρου των Αθηνών και διασκέδασε μαζί με τους φίλους του.

Η παρέα πόζαρε χαμογελαστή στο φωτογραφικό φακό που ήταν εκεί.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More