Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Χέρι – χέρι σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Ένα χρόνο μετά τη μοναδική εμπειρία που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ζουν το δικό τους love story και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Η σχέση τους μετρά ήδη δέκα μήνες και κάθε μέρα που περνάει, δένονται ακόμη περισσότερο. Το ζευγάρι πέρασε ένα μοναδικό καλοκαίρι, ταξιδεύοντας σε Μύκονο, Τήνο, Μεσσηνία αλλά και στον Βόλο αλλά τώρα έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Άλλωστε, η γνωστή δημοσιογράφος βρίσκεται πλέον στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου έγινε η πρεμιέρα της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” στον Alpha. Μετά από ένα επιτυχημένο Σαββατοκύριακο που σάρωσαν σε τηλεθέαση, η Ευρυδίκη πήρε το αγόρι της και πήγαν στην γιορτή της Σόφης Πασχάλη.

Βλέπεις, η γνωστή σχεδιάστρια είχε την Δευτέρα την ονομαστική της εορτή και την Κυριακή αποφάσισε να διοργανώσει μία έξοδο για να γιορτάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Η Ευρυδίκη και η Σόφη είχαν δεθεί πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του Survivor και μετά το τέλος του παιχνιδιού συνέχισαν να κάνουν παρέα, πάντα μαζί και με τον Κωνσταντίνο! Έτσι το βράδυ της Κυριακής διασκέδασαν όλοι μαζί στο νυχτερινό κέντρο Fantasia με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε από νωρίς στο μαγαζί και φυσικά έφτασε χεράκι – χεράκι. Λίγο πριν κλείσουν την πρώτη τους επέτειο ως ζευγάρι, η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος φαίνονται full in love!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More