Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Ζουν τον έρωτά τους στα Χανιά! [pics,video]

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Ζουν τον έρωτά τους στα Χανιά! [pics,video] | tlife.gr

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι έτοιμοι να ζήσουν ακόμα ένα μαγικό καλοκαίρι! Το γνωστό ρητό που υποστηρίζει ότι ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζευγαριού ισχύει κατά κόρον. Σε περίπου τρεις μήνες από τώρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα συμπληρώσουν δύο χρόνια κοινής πορείας με τους δυο τους να λάμπουν από ευτυχία. Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η είδηση της σχέσης τους, όλα έδειχναν ότι πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα, γεγονός που επαληθεύεται με το πέρασμα του χρόνου.

Το ζευγάρι λατρεύει τις εξορμήσεις και κάθε φορά που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, φτιάχνουν τα πράγματα τους και φεύγουν από την πόλη. Πριν από λίγες εβδομάδες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκαν στην Χαλκιδική. Τώρα σειρά είχε η άλλη άκρη της Ελλάδας δηλαδή η Κρήτη. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στα Χανιά και περνά ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με φίλους. Το καλοκαίρι του 2019 είναι εδώ και εκείνοι ανυπομονούν να το ζήσουν στο έπακρο.

Ως λάτρεις των social media μάλιστα δεν θα γινόταν να μην μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους διάφορες στιγμές από τις βόλτες τους. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος επισκέφτηκαν τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού και φυσικά δοκίμασαν τα παραδοσιακά κρητικά εδέσματα.

Δες τα στιγμιότυπα:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι έτοιμοι να γυρίσουν τον κόσμο!

READ more