Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Ζουν τον έρωτά τους, στην εξωτική Χαβάη! [pics,video]

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και οι αποδράσεις των celebrities έχουν ήδη ξεκινήσει! Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz επέλεξαν για τις φετινές πασχαλινές διακοπές τους εξωτικούς προορισμούς μακριά από την Ελλάδα. Όπως και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι έκαναν τη διαφορά και ταξίδεψαν για το Πάσχα… στην εξωτική Χαβάη! Το ερωτευμένο ζευγάρι έφυγε από το κρύο της Ελλάδας, πήρε τα μαγιό του και τα καλοκαιρινά ρούχα του και ταξίδεψε για την Χονολουλού. Μπορεί το ταξίδι να ήταν πολύωρο, αλλά όταν έφτασαν στο προορισμό τους, η κούραση και η ταλαιπωρία άξιζε!

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος νοίκιασαν αμάξι και κάνουν road trip σε όλη τη Χαβάη! Το ζευγάρι παρουσιαστών έχει ήδη επισκεφτεί μέσα σε λίγες ώρες τις περιοχές Waikini και Kailua ενώ δεν γινόταν και να μην επισκεφτεί την παραλία Lanicai και να κάνει τα πρώτα του μπάνια στην θάλασσα για φέτος.

Η σέξι δημοσιογράφος και ο γοητευτικός personal trainer έβαλαν τα μαγιό τους και βούτηξαν στα καταγάλανα νερά του ωκεανού. Μακριά από την καθημερινότητα της πρωτεύουσας, έβαλαν σκοπό να χαλαρώσουν, να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να γεμίσουν μπαταρίες.

Το σίγουρο είναι ότι το φετινό Πάσχα θα το θυμούνται για πάντα!

Read More

And More