Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Ο γάμος είναι στα σχέδιά μας με τον Κωνσταντίνο!”

Σε λίγο καιρό πρόκειται να κλείσουν ένα χρόνο σχέσης και βρίσκονται στα καλύτερά τους! Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι οποίοι μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor, ζουν έναν θυελλώδη έρωτα. Μπορεί ο γάμος να μην είναι στα άμεσα σχέδιά τους, αλλά όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος του Alpha σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News δεν είναι κάτι που δεν σκέφτονται για το μακρινό μέλλον.

Έχετε συζητήσει με τον Κωνσταντίνο την πιθανότητα επισημοποίησης της σχέσης σας;

Είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Θέλουμε και οι δύο να ζήσουμε αυτό που ζούμε τώρα. Δεν το προγραμματίζουμε σύντομα. Περνάμε καλά και δεν είναι στα άμεσα σχέδια μας να επισημοποιήσουμε κάτι.

Εσύ σαν Ευρυδίκη θες να κάνεις παιδιά και οικογένεια;

Και εγώ και ο Κωνσταντίνος. Δεν είναι κάτι που έχουμε αποκλείσει, απλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι ο γάμος στα σχέδια μας. Ο γάμος είναι στα σχέδια μας, αλλά στα πιο μακρινά. Κοινός μας στόχος, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, είναι να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο.

Τι ανακάλυψες πρόσφατα στον Κωνσταντίνο;

Κάθε μέρα ανακαλύπτω πράγματα πάνω του. Άλλωστε, τον έχω ζήσει σε συνθήκες πολύ δύσκολες και κυρίως από τέτοιες συνθήκες μπορείς να καταλάβεις τι εστί ένας άνθρωπος. Ξέρω ποιος είναι ο Κωνσταντίνος. Καθημερινά ανακαλύπτω περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του. Τα στοιχεία που αγαπώ περισσότερο στον σύντροφό μου είναι ο αυθορμητισμός του και η ειλικρίνειά του.

Read More

And More