Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι ξέφρενες διακοπές στην Κρήτη εν μέσω φημών χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται στην Κρήτη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην Χαλκιδική. Το ζευγάρι περνάει αυτό το καλοκαίρι σε διαφορετικά μέρη, γεγονός που έχει πυροδοτήσει τις φήμες χωρισμού…

Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας ζει ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη μαζί με την παρέα της, αδιαφορώντας για όσα γράφονται για τη σχέση της με τον γοητευτικό γυμναστή. Μάλιστα, σε σχόλιο follower της στο Instagram, η ίδια τόνισε για τις διαφορετικές διακοπές:  «Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν δίνει σημασία στις φήμες χωρισμού και συνεχίζει να απολαμβάνει τις ξέφρενες διακοπές της στα Χανιά!

Μπορεί στην Αθήνα να την περιμένουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις με την εταιρεία της, ωστόσο η ίδια θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα και να περάσει στιγμές ανεμελιάς με τους καλύτερους φίλους της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συνεχώς μοιράζεται στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κρήτη!

 

 

 

Read More

And More