Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η βαθιά φιλία που τους συνδέει και το συγκινητικό μήνυμα της ηθοποιού για την δημοσιογράφο! [pic]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι κολλητές φίλες. Η αγάπη τους για το pole dancing ήταν η αιτία της συνάντησής τους. Από τότε οι δύο γυναίκες είναι παντού μαζί και δεν υπάρχει στιγμή που η μία να μην στηρίζει και να μην συμβουλεύει την άλλη.

Στον περσινό κύκλο του “Dancing With The Stars”, οι δύο φίλες μοιράστηκαν την ίδια σκηνή και καθήλωσαν το κοινό με τις χορευτικές τους ικανότητες. Μπορεί η Πηνελόπη να αποχώρησε νωρίς, όμως η είδηση του ερχομού της δεύτερης κόρης της, ήταν το καλύτερο δώρο. Η μικρή θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα και νονά δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η δημοσιογράφος του Alpha ανυπομονεί για την μεγάλη στιγμή, η οποία θα επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την επί χρόνια φιλία τους. Το απόγευμα της Τετάρτης, η Πηνελόπη ανέβασε μια κοινή φωτογραφία με την Ευρυδίκη, από τη φωτογράφιση των ρούχων της δεύτερης, την οποία συνόδευσε με μια συγκινητική λεζάντα. Μεταξύ των δύο γυναικών υπάρχει μια βαθιά φιλία και ιδού η απόδειξη:

“Με σένα έχω πάντα πράγματα να περιμένω… Απ’ τη μέρα που σε γνώρισα πάντα ονειρευόμαστε, κάνουμε σχέδια, βάζουμε στόχους, και πάμε να τα κάνουμε πραγματικότητα. Μαζί ή η καθεμία τα δικά της… Πάντα με ρωτάς τη γνώμη μου κι εγώ πάντα σου έχω εμπιστοσύνη πως ό,τι κι αν σου πω θα κάνεις αυτό που χρειάζεται να γίνει. Ξέρω ότι καμιά φορά σε τρομάζουν αυτά που λέω αλλά προτιμώ να το κάνω εγώ παρά οι άλλοι. Γιατί εγώ σ’ αγαπώ και είσαι το κοριτσάκι μου…Και τώρα έρχεται ένα κοριτσάκι που θα είναι το κοριτσάκι μας!Και μαζί μ’ αυτό έρχεται και ένα όνειρο, που έγινε σχέδιο, που έγινε στόχος και πήγαμε και το κάναμε!!! Μαζί!”, έγραψε χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα ηθοποιός.

Δες την φωτογραφία:

Read More

And More