Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Σε κάθε της επαγγελματικό βήμα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι στο πλευρό της! [pics]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εδώ και μερικούς μήνες εκτός από δημοσιογράφος… έχει ξεκινήσει και ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα! Πιο συγκεκριμένα, η πρώην αθλητικογράφος είναι το νέο πρόσωπο γνωστής εταιρείας με αρώματα και καλλυντικά. Η όμορφη Ευρυδίκη μπορεί να έχει πολλές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα της, όμως λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της, συνεπώς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την συγκεκριμένη πρόταση.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε το 5 years anniversary party του καταστήματος στην Ηλιούπολη! Φυσικά από το party δεν γινόταν να λείψει η brand ambassador, ενώ στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz.

Από το πλευρό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη δεν έλειπε και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος! Ο γοητευτικός personal trainer, που βρίσκεται στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου, στηρίζει την αγαπημένη του σε κάθε νέο της επαγγελματικό εγχείρημα! Οι δυο τους πόζαραν με χαρά στον φωτογραφικό φακό, αποδεικνύοντας πως αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Δες φωτογραφίες:

Κωνσταντίνος Βασάλος-Άντζυ Μαλαπέτσα-Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Μαρία Μαλαπέτσα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τρύφωνας Σαμαράς – Κώστας Φραγκολιάς

Γιώργος Τσαλίκης

Βάσω Κολλιδά

Νάνσυ Παραδεισανού-Βάσω Κολλιδά

Μπάγια Αντωνοπούλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More