Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το Survivor [pic]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor. Η παίκτρια των Διάσημων κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι για παραπάνω από τέσσερις μήνες και, μάλιστα, να είναι και η τελευταία γυναίκα που έφτασε έως εδώ και έφυγε λίγο πριν τον Τελικό. Αν και ήταν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα μέσα στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, κατάφερε και έμεινε τόσο πολύ.

Μετά την αποχώρησή της, μάλιστα, έμεινε και μερικές μέρες στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να απολαύσει τις ομορφιές της εξωτικής Καραϊβικής λίγο παραπάνω. Η γνωστή αθλητικογράφος ανέβαζε αρκετά συχνά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Πριν λίγο ανέβασε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το δικό της μήνυμα για την εμπερία της μέσα στο Survivor. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανυπομονεί να γυρίσει, ώστε να δει την οικογένειά της, που της είχε λείψει αρκετά, όπως έλεγε τόσο συχνά μέσα στο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Η παίκτρια των Διάσημων έγραψε χαρακτηριστικά: “Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από 5 ολόκληρους μήνες.. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους που θα κρατήσω στην ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος! Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά!”

Δες την φωτογραφία:

Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από 5 ολόκληρους μήνες.. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους που θα κρατήσω στην ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος! Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) στις

Read More

And More