Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Βραδινή έξοδος χωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο! [pics]

Το “παρών” στο λαμπερό party του Νίκου Κοκλώνη και του Νίκου Γεωργιάδη  στο “Tokyo Joe” έδωσαν πολλοί celebrities, το βράδυ της Τετάρτης. Οι δύο κύριοι της ελληνικής showbiz γιόρτασαν την ονομαστική τους γιορτή, με αγαπημένα τους πρόσωπα στο πλευρό τους. Δροσιστικά κοκτέιλ και gourmet φαγητά ήταν μερικά από αυτά που γεύτηκαν οι καλεσμένοι του Pr Manager και του διευθυντή του περιοδικού “ΟΚ!“.

Μία από τις καλεσμένες τους ήταν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία αυτή τη φορά πραγματοποίησε βραδινή έξοδο χωρίς τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Βασάλο. Το ζευγάρι,που γνωρίστηκε στο ριάλιτι επιβίωσης “Survivor” ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και γρήγορα ακολούθησε και η συγκατοίκηση τους. Μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram και οι δύο δημοσιεύουν πόσο ευτυχισμένοι είναι και μοιράζονται με τους θαυμαστές τους φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους.

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος μας έχουν συνηθίσει σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο, αυτή τη φορά η δημοσιογράφος επέλεξε να βγει με την καλή της φίλη, Σόφη Πασχάλη. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, μάλιστα, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό τόσο μαζί της, όσο και με τους Βίκυ Κάβουρα και Πέτρο Κωστόπουλο.

Κανένας εκ των δύο μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε αρνηθεί αυτές τις φήμες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: NDP

Read More

And More