Ευθυμιάδης – Μαρινάκης: Ανοίγουν εστιατόριο!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και ο Ιωσήφ Μαρινάκης ετοιμάζονται να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε έναν τομέα που αν και δεν έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα, αγαπούν πολύ. Σε ποιον; Στη μαγειρική. Οι δύο ηθοποιοί ετοιμάζονται να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο στον Χολαργό.

”Τόσο ο Ιωσήφ όσο και ο Θανάσης, γνωρίζουν απόλυτα τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί. Ωστόσο, θεωρούν πως αυτό δεν θα έπρεπε να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους. Η ιδέα της δημιουργίας του εστιατορίου ήταν κάτι που συζητούσαν εδώ και περίπου τρία χρόνια. Τώρα, λοιπόν, που και οι δύο είναι ελεύθεροι από τις πολλές επαγγεματικές υποχρεώσεις τους, αποφάσισαν να ξεκινήσουν το νέο τους εγχείρημα με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρουν και σε αυτό το κομμάτι”, αποκαλύπτει στενός τους φίλος στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Και συνεχίζει: ”Τα παιδιά θέλουν να δημιουργήσουν έναν χώρο εντελώς παρεϊστικο, καθόλου στημένο, όπου ο πελάτης θα έχει την ευκαιρία να είναι ο ευατός του. Το κυριότερο όμως απ’όλα είναι ότι αυτός που θα έρθει να φάει ή να διασκεδάσει δεν θα χρειάζεται να ξοδέψει ένα μισθό, ενώ το μενού του εστιατορίου θα είναι κατά βάση μεσογειακό”.

Read More

And More