Ευθύμης Ζησάκης: Έχασε 14 ολόκληρα κιλά και απέκτησε ξανά κοιλιακούς-φέτες!

Ο Ευθύμης Ζησάκης την φετινή σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Η εκδίκηση της ηλίθιας», η οποία θα ανέβει στο θέατρο ΠΚ, σκηνοθεσία του Δημήτρη Μητρόπουλου και σε παραγωγή του Ηρακλή Λάμπρου.

Πάνω στην θεατρική σκηνή, ο ηθοποιός θα μεταμορφωθεί σε μία πορνοστάρ και, μάλιστα, για τις ανάγκες του ρόλο του φωτογραφήθηκε πρόσφατα φορώντας ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα.

Ο Ευθύμης είναι πιο ανανεωμένος από ποτέ, αφού έχει χάσει ήδη 14 κιλά και έχει “χτίσει” ένα αξιοζήλευτο κορμί, με κοιλιακούς που… κόβουν την ανάσα. «Έχω χάσει πολλά κιλά και αυτά τα κιλά με βάραιναν τελικά. Ήμουν 98 κιλά και τώρα είμαι 84. Η κίνηση για μένα είναι ζωή. Όσο πιο πολύ κινείσαι, τόσο πιο πολλές ιδέες σου έρχονται. Ομολογώ πως και την ώρα που γυμνάζομαι έχω μαζί μου σημειωματάριο, πια ένας από του κολλητούς μου φίλους είναι το σημειωματάριο», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από την παραλία, στην οποία απεικονίζεται τυλιγμένος με μια πετσέτα και το καλογυμνασμένο σώμα του σε πρώτο πλάνο. “Αν νιώθεις ότι δεν αγαπάς τον εαυτό σου, βρες έναν τρόπο να το κάνεις, είναι πολύτιμο.. (Έτσι απαντάς και σε αυτές τις ερωτήσεις που μου κάνετε τελευταία πχ: πως άλλαξες, πως αδυνάτισες, πως έκανες το θέατρο αυτό κλπ). Απλά για να πεις σε κάποιον ότι είναι πολύτιμος για σένα πρέπει να είσαι εσύ πρώτα πολύτιμος για σένα…”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι ξανά σέξι και φαίνεται πώς το γνωρίσει καλά!

Read More

And More