Ευθύμης Ζησάκης: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη με την σύντροφό του, Χρύσα Παπαλελούδη

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει ο Ευθύμης Ζησάκης, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Χρύσα Παπαλελούδη.

O γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη του είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο και όπως φαίνεται, μέρα με τη μέρα φαίνεται ο έρωτάς του μεγαλώνει περισσότερο.

«Με την σύντροφό μου, Χρύσα, είμαστε συγκάτοικοι, συνάδερφοι… Είναι μεγάλη τύχη γιατί έχεις τον άνθρωπό σου, έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου ο οποίος θα σου πει την αλήθεια. Είναι πολύ ωραίο που είμαστε διαρκώς μαζί. Έχουμε βρει τους κώδικές μας. Λέμε την αλήθεια και δεν προσπαθούμε να κάνουμε κολακευτικά σχόλια ο ένας για τον άλλο», είχε αναφέρει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Happy Day.

Οι δυο τους, μετά από ένα άκρως ρομαντικό καλοκαίρι συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους αλλά αυτή τη φορά στο εξωτερικό.

Ο προορισμός που επέλεξε το ζευγάρι, είναι η Ρώμη και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Ευθύμης Ζησάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το απόγευμα της Δευτέρας 5/9, ο Ευθύμης Ζησάκης ανήρτησε τρία στιγμιότυπά όπου ποζάρει αγκαλιά με την αγαπημένη του, Χρύσα Παπαλελούδη με θέα το Κολοσσαίο.

Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του είναι λάτρεις των ταξιδιών και σε κάθε ευκαιρία τους φροντίζουν να ταξιδεύουν σε έναν καινούργιο προορισμό, γεμίζοντας με όμορφες αναμνήσεις.

Δες τις φωτογραφίες

Read More

And More