Ευθύμης Ζησάκης: Το ελάττωμά του που τον εκνευρίζει, η ζήλια και το νέο σήριαλ στον Ant1! Βίντεο

Ταλαντούχος, γοητευτικός και με χιούμορ! Πριν χρόνια ξεχώρισε ανάμεσα στους ηθοποιούς της γενιάς του και συνέχισε με επιτυχία  την πορεία του στο χώρο του θεάματος! Ηθοποιός στο θέατρο την τηλεόραση αλλά και παρουσιαστής ο Ευθύμης Ζησάκης έχει δείξει πως ξέρει να πετυχαίνει!

Σήμερα κάνει πρεμιέρα στον Ant1 το σήριαλ που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και την Ελένη Καστάνη με τίτλο “Κάνε γονείς να δεις καλό” και υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές γέλιου! Ο αγαπημένος ηθοποιός, μιλάει σήμερα στο TLIFE,  για τη νέα σειρά, το νέο του “χίπυ” ρόλο στο θέατρο με το “Μαριχουάνα Στοπ” αλλά αποκαλύπτει και πτυχές του εαυτού του που δεν γνωρίζαμε! Αποκαλύπτει τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα του αλλά και τα ελαττώματά του αλλά και ποιος είναι ο… νέος “έρωτας” στη ζωή του!

 

Λίγα λόγια για το σήριαλ: Η Αλέκα (Ελένη Καστάνη) και ο Κώστας Καραμαγκιώλης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) αποφασίζουν μετά από 35 χρόνια γάμου να χωρίσουν και να μετακομίσουν μαζί με τα ενήλικα παιδιά τους. Πώς ο γιος (Κωνσταντίνος Μπιμπής) θα επιβιώσει με την υπερπροστατευτική μητέρα του, τη μόνη γυναίκα που δεν μπορεί να χωρίσει; Και, πώς η κόρη (Ευγενία Παναγοπούλου) θα καταφέρει να σηκώσει τα βάρη της δικής της οικογένειας ενώ, είναι φορτωμένη με τον γκαφατζή πατέρα της;Δύο συγκατοικήσεις για γερά νεύρα κλείνουν το μάτι σε κάθε ελληνικό παράδοξο, με ισχυρές δόσεις χιούμορ.

Τι θα έκανες αν οι γονείς έκαναν ότι στο σήριαλ ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η Ελένη Καστάνη;

Θα ξεκινούσα με την καλύτερη διάθεση θα προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ τα υπέρ της υπόθεσης πχ ότι θα τρώω μαμαδίστικο φαγητό και είναι τα ρούχα μου φρεσκοπλυμένα και καλοσιδερωμένα κλπ. Όμως, όπως και στη σειρά η κατάσταση του μη απογαλακτισμού των γονιών από τα παιδιά στην πορεία θα έβγαζε εκνευρισμό, τον οποίο θα αντιμετώπιζα με το να νοικιάσω ένα άλλο σπίτι!

 Πως περνάτε στα γυρίσματα της σειράς

Στα γυρίσματα της σειράς υπάρχει αυστηρό πρόγραμμα, μέχρι τώρα στοχεύουμε στο λεγόμενο on time. Προσωπικά είμαι υποστηρικτής της λογικής « η σοβαρή δουλειά χρειάζεται αυστηρή αντιμετώπιση». Όλη μας η χαρά , τα γέλια και τα πειράγματα ξεκινούν τη στιγμή που βλέπουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, είμαστε ικανοποιημένοι και συνεχίζουμε. Αν το καστ ήταν στην πραγματική ζωή νομίζω ότι οι αντιδράσεις θα ήταν ακριβώς ίδιες. Οπότε μιλάμε για μια πραγματική κατάσταση που μεταφέρεται στις οθόνες μας. Την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες την εκτιμώ και την πιστεύω απεριόριστα.

Είσαι έτοιμος να υποδυθείς τον …χαλαρό “χίπυ” στο “Μαριχουάνα Στοπ”; Ποια είναι η σχέση σου με το χορό;

Προσπαθώ να είμαι αντάξιος της πρόκλησης που μου δίνεται, δουλεύω καθημερινά για να αντιπροσωπεύσω το 2018 ένα κίνημα που άλλαξε παγκοσμίως την ιστορία, όπως είναι οι χίπις. Αυτό έχει πολλές απαιτήσεις, τραγουδιστικές, χορευτικές και ερμηνευτικές και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να το κερδίσω. Ο χορός είναι κομμάτι της δουλειάς μου και προσπαθώ να κρατώ καλές σχέσεις μαζί του.

Υπάρχει νέος έρωτας στη ζωή σου;

…Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης!

Πες μας 5 προτερήματα και 5 ελαττώματά σου

Αποφασιστικός. Αυθόρμητος. Δουλευταράς. Ευαίσθητος. Δημιουργικός

και…Επιπόλαιος. Ευκολόπιστος.Υπεραισιόδοξος. Μη ανταγωνιστικός. Αεικίνητος σε σημείο που με κουράζω πολύ…

Είσαι ζηλιάρης στις σχέσεις σου;

Σε ένα υγιές επίπεδο. Είμαι της άποψης ότι το να έχεις ανθρώπους δίπλα σου, γυναίκες που τραβούν το θαυμασμό είναι κάτι θετικό. Η ζήλια μπορεί να φέρει στη σχέση κακή τροπή. Ίσως όμως και να την αναζωπυρώσει!

Δες το backstage βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς με τους πρωταγωνιστές σε πολλά κέφια!

Read More

And More