Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει ο Ευθύμης Ζησάκης, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Χρύσα Παπαλελούδη.

O γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη του είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο και όπως φαίνεται, μέρα με τη μέρα φαίνεται ο έρωτάς του μεγαλώνει περισσότερο.

Το ζευγάρι μάλιστα, προσχώρησε στην συγκατοίκηση πολύ γρήγορα, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να τους δούμε να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Με την σύντροφό μου, Χρύσα, είμαστε συγκάτοικοι, συνάδερφοι… Είναι μεγάλη τύχη γιατί έχεις τον άνθρωπό σου, έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου ο οποίος θα σου πει την αλήθεια. Είναι πολύ ωραίο που είμαστε διαρκώς μαζί. Έχουμε βρει τους κώδικές μας. Λέμε την αλήθεια και δεν προσπαθούμε να κάνουμε κολακευτικά σχόλια ο ένας για τον άλλο», είχε αναφέρει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Happy Day.

Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες της εφημερίδας, Real News, ο Ευθύμης Ζησάκης και η αγαπημένη του έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τη δημιουργία οικογένεια.

Οι δύο ηθοποιοί, στο πλαίσιο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, έχουν δημιουργήσει μια παιδική παράσταση με τίτλο «Σμύρνη παραμυθένια», με την οποία περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα. 

Ευθύμης Ζησάκης: Τα νέα επαγγελματικά σχέδια

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια, ο Ευθύμης Ζησάκης συζητά διάφορες προτάσεις αυτή την περίοδο, αλλά προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή είναι ένα project που αφορά του διαδίκτυο και το Youtube.

«Πρόκειται για ένα σατιρικό που το δουλεύουμε πολύ και σε λίγο θα βγει. Έχουμε φτιάξει μια ολόκληρη ομάδα και ένα στούντιο για όλο αυτό. Νομίζω ότι το project πάει γενικά προς το διαδίκτυο», δηλώνει ο ίδιος στη Real News και τη Νίκη Κώτσου.

Ρομαντική απόδραση στην Ιταλία

Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη είναι λάτρεις των ταξιδιών και κάθε φορά που οι υποχρεώσεις τους τους το επιτρέπουν φροντίζουν να επισκέπτονται μια νέα χώρα του εξωτερικού.

Οι δυο τους μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, καθώς τους αρέσει να μοιράζονται τις όμορφες στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Πρόσφατα μάλιστα, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία, κάνοντας road trip σε πολλές πόλεις. Η Ιταλία μάλιστα, είναι μια χώρα με την οποία έχει δυνατούς δεσμούς ο ηθοποιός, αφού εκεί σπούδασε Ιατρική.

Δες φωτογραφίες από το ταξίδι τους

 

 

Read More

And More