Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Ταξίδι του μέλιτος για το νιόπαντρο ζευγάρι! Ο προορισμός που επέλεξαν

Την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους έζησαν το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι, εκεί όπου ο ηθοποιός και η αγαπημένη του βίωσαν μία από τις πιο έντονες στιγμές της κοινής τους ζωής. (Δες εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους)

Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγους μήνες σε ένα ρομαντικό ταξίδι τους στην Ιταλία. Εκεί, ο Ευθύμης Ζησάκης ζήτησε σε γάμο τη Χρύσα Παπαλελούδη, με τον ηθοποιό να κρατά τις εξελίξεις της προσωπικής του ζωής μακριά από τα media.

Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του λατρεύουν τα ταξίδια και έτσι και αυτή τη φορά δεν έχασαν χρόνο και ξεκίνησαν για το ταξίδι του μέλιτος.

Ο προορισμός που επέλεξε το ζευγάρι είναι η Ιταλία και συγκεκριμένα το Positano, γεγονός που αποκάλυψαν οι ίδιοι μέσα από τα social media.

Τόσο ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη δημοσίευσαν φωτογραφίες από το ξεχωριστό μέρος της Ιταλίας, τη στιγμή που απολάμβαναν το κοκτέιλ τους με την υπέροχη θέα ενώ ανυπομονούν να εξερευνήσουν και άλλες πόλεις. 

Read More

And More