Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία

Στην Ιταλία απολαμβάνουν το ταξίδι του μέλιτος, ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη.

Ο γνωστός ηθοποιός και η κούκλα σύντροφός του, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 3 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι, εκεί όπου βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εξασφαλίζοντας στιγμιότυπα από τον γάμο του ζευγαριού.

Λίγα 24ωρα μετά τη γαμήλια τελετή, οι νεόνυμφοι ταξίδεψαν στον αγαπημένα τους προορισμό ο οποίος δεν είναι άλλος από την Ιταλία. Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη πέρασαν ιδιαίτερες στιγμές στη Νότια Ιταλία, όπου και βρέθηκαν στο Κάπρι και στην Ακτή Αμάλφι, όπως αποκάλυψαν οι αναρτήσεις τους στα social media.

Φυσικά από το καθημερινό menu των νεόνυμφων δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι νόστιμες πίτσες, μπρουσκέτες και οι ιταλικές μακαρονάδες. 

Ιδιαίτερη στιγμή του ταξιδιού, η επίσκεψη στη Βερόνα. Ο Ευθύμης Ζησάκης ανέβασε μια φωτογραφία από το μέρος που είχαν ανταλλάξει όρκους με την Χρύσα Παπαλελούδη, έναν χρόνο πριν ακριβώς: «Έναν χρόνο πριν ακριβώς, δώσαμε έναν όρκο σε αυτό το σημείο. Σήμερα εκπληρώθηκε!».

Ο Ευθύμης Ζησάκης ανάμεσα στις αναρτήσεις από την Ιταλία, ανέβασε και φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου του, ευχαριστώντας του διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που έλαβε…

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα και τις ευχές σας! Εύχομαι σε όλους σας να ζήσετε την αγάπη άνευ όρων και ορίων, την μαγεία του γάμου με τον άνθρωπο που γεννά την αγάπη μέσα σας! Υπέροχη γυναίκα μου, στήριγμα μου, καλύτερη μου φίλη, σ’ευχαριστώ που με το χαμόγελο σου με ταξιδεύεις. 

Σ’ευχαριστώ που με σπρώχνεις στα όνειρα μου, σ’ ευχαριστώ που συμπληρώνεις κάθε μου σκέψη», ήταν το μήνυμά του, εκφράζοντας για άλλη μια φορά δημοσίως τον έρωτά του για τη σύζυγό του.

Φωτογραφίες: instagram

 

Read More

And More