Ευτύχης Μπλέτσας: Η φωτογραφία της συζύγου του, Ηλέκτρας Αστέρη, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατήσουν για στην αγκαλιά το δεύτερο παιδάκι τους. Το ευτυχές γεγονός, αν και κυκλοφορούσε σαν φήμη αρκετό καιρό, επιβεβαιώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες από τον ίδιο τον παρουσιαστή, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. 

Αυτές τις ημέρες, το ζευγάρι βρίσκεται στην Ολλανδία, για τα γυρίσματα της εκπομπής τους «Happy Traveler» στον ΣΚΑΪ. Εκεί, η Ηλέκτρα Αστέρη, ανέβασε μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και στη λεζάντα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, που βρίσκεται ανάμεσα σε τουλίπες.

«Τα τελευταία χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά μου όνειρα ήταν να βρεθώ στα ολλανδικά λιβάδια με τις τουλίπες. Η τουλίπα ήταν, είναι και θα είναι το αγαπημένο μου λουλούδι. Τουλίπες κρατούσα όταν παντρευτήκαμε με τον Ευτύχη (με πολιτικό) και τουλίπες θα κρατάω και στον θρησκευτικό (covid επιτρέποντος). Τις τουλίπες τις αγαπούσα από μικρή. Πολύ μικρή. Όταν όλα τα παιδιά επέλεγαν ως αγαπημένο λουλούδι το τριαντάφυλλο, εγώ πάντα επέμενα… τουλίπα. Είναι μαγικό αυτό το λουλούδι. Πες μου δεν είναι όνειρο τα τουλιπο-λιβαδια της Ολλανδίας; Είναι είναι. Και ναι ετοιμαστείτε για πολλές τουλίπες στο feed σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More