Ευτύχης Μπλέτσας: Η σύζυγός του ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Γονείς για δεύτερη φορά ετοιμάζονται να γίνουν σε λίγο καιρό ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη. Το ευτυχές γεγονός, αν και κυκλοφορούσε σαν φήμη αρκετό καιρό, επιβεβαιώθηκε σήμερα από τον ίδιο τον παρουσιαστή ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. 

Λίγη ώρα μετά, η σύζυγός του, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει όλο χαρά δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Τη φωτογραφία αυτή συνόδευσε με μια ανάρτηση μέσω της οποίας εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν όλο αυτό το διάστημα να κρατήσουν την είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. (δες εδώ τι δήλωσε ο Ευτύχης Μπλέτσας)

«Το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν μοιράστηκα μαζί σας το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είναι καθαρά και μόνο γιατί ήθελα να καταστήσω σαφές ότι η προσωπική ζωή μας δεν είναι αυτό για το οποίο θέλουμε να μιλάμε. Η προσωπική ζωή είναι κάτι που το ζούμε, όχι κάτι που «προωθούμε». Η δουλειά μας είναι το ζήτημα και αυτό μοιραζόμαστε μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια.

Το μάθατε με τον τρόπο που το μάθατε, αλλά παρόλα αυτά παραμένει ένα ΥΠΕΡευχάριστο γεγονός που μας έχει γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία. Ευχαριστώ προσωπικά για τις γλυκές ευχές και εφόσον έχω την προσοχή σας θέλω να σας πω κάτι:

Ξέρω ότι ο καθένας από εμάς βιώνει τις δικές του δυσκολίες μέσα απ΄αυτή την πανδημία και το τελευταίο που θα τον ενδιέφερε είναι ίσως ποια είναι έγκυος, σε τι μήνα βρίσκεται ή τι έφαγε για πρωινό. Τα θεωρώ ανούσια όλα αυτά να σας πω την αλήθεια. Όλη αυτή η αλόγιστη και χωρίς νόημα υπερπροβολή για θέματα που σε τελική ανάλυση δεν αφορούν κανέναν παρά το ίδιο το ζευγάρι.

Θεωρώ πολύ πιο ουσιώδες να γεμίζουμε τις ώρες της καραντίνας σας με ταξίδια, να σας ταξιδεύουμε νοερά και να παίρνουμε μαζί μας σε μέρη που όταν τελειώσει όλο αυτό θα πάτε και εσείς και να σας κάνουμε να ξεχάσετε λίγο όλο αυτό τον παναζουρλισμό που ζούμε. Αυτό είναι το νόημα για μένα.

Βέβαια θα γίνουμε και επίσημα πια Fantastic 4! Και αυτό μας κάνει καταχαρουμενους.

Εύχομαι υγεία σε όλους και πολλά χαμόγελα!

Και ναι.. με άλλο ένα ακόμη ΥΠΕΡΜΕΛΟΣ στην οικογένειά μας σύντομα.

Στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου.

Υ.γ. Εδώ που τα λέμε Fantastic 5 είμαστε αφού έχουμε και τον Ηρακλαρα μας» έγραψε η Ηλέκτρα Αστέρη.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει ακόμα μια κόρη με την οποία κατάφερε να ταξιδέψει σε τουλάχιστον είκοσι χώρες πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού.

Read More

And More