Ευχάριστα νέα για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή – Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Πολύ ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, αφού σύντομα θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά! Ο λόγος για τον Zanis από το συγκρότημα Knock out και τη σύζυγό του Μαρία Αγγελάτου

Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε ο καλλιτέχνης πριν λίγες ημέρες μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Οι δυο τους ανυπομονούν να γίνουν γονείς και η χαρά τους είναι απερίγραπτη!

“Και ναι, είμαστε έγκυες! Ένα νέο, πιο όμορφο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή μας γιατί πλέον από δύο γινόμαστε τρεις. Τη θέση του εγωισμού παίρνει η αυταπάρνηση και η ανιδιοτελής αγάπη. Τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο και τίποτα δεν θα είναι βαρετό!”, έγραψε ο Zanis στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες φωτογραφίες:

Με αφορμή αυτής της ανακοίνωσης , το ζευγάρι παρουσίασε «Το πιο γλυκό νανούρισμα», Ένα τραγούδι ύμνος σ’ αυτήν την μαγική σχέση μητέρας- παιδιού.

Ένα τραγούδι που έγραψαν μαζί όταν έμαθαν πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και είναι αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες, αλλά λίγο παραπάνω σε εκείνες που δυσκολεύτηκαν, που προσπάθησαν, που δεν εγκατέλειψαν και που κατάφεραν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μεγαλύτερο θαύμα του κόσμου. Το δικό τους παιδί!

Ένα τραγούδι που εύχονται να αποκοιμίζει τόσο γλυκά το μικρό σας θαυματάκι και που είναι σίγουροι πως θα σας γεμίσει δάκρυα συγκίνησης. 

Με το καλό!

Read More

And More