Ευχάριστα νέα για την Έρρικα Πρεζεράκου – Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Ευχάριστα νέα για την Έρρικα Πρεζεράκου μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της. Η αγαπημένη αθλήτρια που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τις συμμετοχές της στο «Dancing with the stars» και το «J2US» έστειλε νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, όπου αποκάλυψε πως ο παράμεσός της είναι λειτουργικός.

Η πρώην  πρωταθλήτρια επί κοντώ, μετά από ατύχημα που είχε με το σκάφος ανοιχτά της Κύθνου οδηγήθηκε στο ΚΑΤ, όπου υπεβλήθη σε 5ωρο χειρουργείο, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού χεριού. Η Έρρικα δυστυχώς έχασε το τελευταίο της δάχτυλο και ως χθες είχε μεγάλη ανησυχία για το πώς θα ανταποκριθεί ο παράμεσος μετά τη χειρουργική επέμβαση. Η ίδια, μάλιστα, σε δηλώσεις της είχε ζητήσει στον κόσμο να κάνει μια προσευχή για να σωθεί ο παράμεσός της!

Και όλα πήγαν ευτυχώς καλά. Με νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, η Έρρικα Πρεζεράκου δήλωσε τα εξής: «Να σας πω κάτι. Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ο παράμεσος είναι ζωντανός. Είναι εδώ και είναι υγιείς και είμαι χαρούμενη. Είμαι πολύ χαρούμενη».

Read More

And More