Ευχάριστα νέα για τους μικρούς μας φίλους! Ερχεται ολοκαίνουργια παιδική σειρά στο Star…

Ευχάριστα είναι τα μαντάτα για τους μικρούς μας φίλους, μιας και η συναρπαστική και εντυπωσιακή συνέχεια της αγαπημένης σειράς «Beyblade», έρχεται οσονούπω στους δέκτες μας μέσα από το Star.

Η νέα σειρά «BeyWheelz by Beyblade» αποτελείται από 13 επεισόδια, ιαπωνικής παραγωγής 2012 και παρόλο, που ανήκει στη μεγάλη οικoγένεια Beyblade, έχει τελείως διαφορετική πλοκή από το προηγούμενο Beyblade Metal Fury, που ολοκληρώνεται το Σάββατο 22 Ιουνίου. Αμέσως την επόμενη μέρα Κυριακή 23 Ιουνίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 11:30, θα προβάλλεται στο Star.

Οι χειριστές ονομάζονται πλέον Beywheelers ενώ οι ίδιες οι σβούρες στροβιλίζουν κάθετα και όχι παράλληλα με το έδαφος. Η δράση ξετυλίγεται σε μία φουτουριστική πόλη, την «Destenction». Η «Destenction» είναι μια ειρηνική πόλη με φιλήσυχους κατοίκους, όπου οι μάχες μεταξύ των Beywheelers προωθούν πάντα την ευγενή άμιλλα και γίνονται κυρίως για λόγους εκμάθησης και εξάσκησης μεταξύ φίλων και συμμάχων.

Ο νέος μας ήρωας ονομάζεται Σο και χειρίζεται με τη σβούρα του ένα εξωπραγματικό πλάσμα, το “Soaring Wing Pegasus”. Είναι επίσης ο παγκόσμιος BeyWheeler πρωταθλητής και μέλος της ομάδας Εστρέλα.

Όλα αυτά αλλάζουν όταν ο ήρωάς μας, Σο, καλείται να προστατέψει την πόλη του από την επικείμενη απειλή ενός εχθρικού στρατού Beywheelers, τους Ντομινέιτορς

Read More

And More