Ευχαρίστησε τη δική σου Μαμά! Κέρδισε ταξίδι στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Το πιο δύσκολο επάγγελμα στον κόσμο δεν έχει αργίες και ρεπό… Απαιτεί να ξυπνάς πρωί, πρωί και να μην απαλλάσσεσαι των υποχρεώσεών σου παρά μόνο πολύ αργά το βράδυ. Είναι μια δουλειά από την οποία δεν μπορείς – και μεταξύ μας δεν σου περνά κάν από το μυαλό – να παραιτηθείς! Τέλος, το πιο απαιτητικό επάγγελμα σε όλη την υφήλιο δεν απαιτεί υψηλή μόρφωση, ούτε συστατικές επιστολές. Μόνο απέραντη αφοσίωση… Ας πούμε όλοι λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μαμάδες όλου του κόσμου που εργάζονται σκληρά καθημερινά για το καλύτερο των παιδιών τους!

Άρπαξε κι εσύ την ευκαιρία να δείξεις την απέραντη ευγνωμοσύνη σου στη μητέρα σου. Για εκείνη που αφιέρωσε τη ζωή της σε σένα και στάθηκε δίπλα σου σε κάθε στιγμή. Στείλε την ευχή σου στο ειδικό microsite της P&G (Κάνε κλικ εδώ) και μπες στην κλήρωση για πλούσια δώρα.

10 super τυχεροί θα κερδίσουν μετά από κλήρωση ταξίδια 2 ατόμων για να παρακολουθήσουν από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012. Φυσικά καμιά ευχή δεν πάει χαμένη. Για κάθε μία η P&G προσφέρει 1€ στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα…

Κάνε την ευχή σου εδώ

Read More

And More