Φ. Ξυλά: Αν και δεν είναι μία παραδοσιακή γυναίκα, ζηλεύει πολύ τον άντρα της!

Η γλυκιά ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glam, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στον τρόπο που περνούσε τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της, τονίζoντας όμως, ότι όσο μεγαλώνει τα καταλαβαίνει λιγότερο, γιατί συνήθως τις μέρες αυτές δουλεύει, όπως και φέτος.
Όπως λέει η ίδια: ”Έλεγα τα κάλαντα κάθε χρόνο και μετά ξόδευα τα χρήματα σε σοκολάτες και γλυκάκια” καθώς κι ότι ”έστελνα πάντα γράμματα στον Άγιο Βασίλη, χωρίς να κάνω ευχές, αλλά ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα, που ήξερα ότι θα μου τα πάρει ο παππούς μου.”
Για το νέο έτος εύχεται να φέρει αισιοδοξία στην Έλληνες, για να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση και πιο προσωπικά, να έχουν υγεία οι άνθρωποι που είναι γύρω της καθώς και η ίδια.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για το σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και παραδέχτηκε πως τον ζηλεύει ”γενικά πάρα πολύ, πολλές φορές” και πως δεν μπορεί να είναι μια παραδοσιακή γυναίκα, αφού ξυπνάει χαράματα κι επιστρέφει βράδυ.
Βρίσκει πολύ ωραίο το γεγονός ότι είναι μαζί με το σύζυγό της και στη δουλειά, καθώς όπως λέει ακόμα κι οι περισσότεροι φίλοι της είναι από το το χώρο της.
Επίσης, σχετικά με την οικονομική κρίση στην… τσέπη των ηθοποιών η Φαίη είπε: ”Οι ηθοποιοί αυτήν την κατάσταση της οικονομικής κρίσης τη βιώνουν από τη στιγμή που επέλεξαν το επάγγελμά τους. Είναι η φύση της δουλειάς τέτοια, που μαθαίνεις να ζεις με το ενδεχόμενο να μην έχεις δουλειά τον επόμενο χρόνο.”
Σ’ ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα παρουσίαζε ποτέ εκπομπή και πώς χαρακτηρίζει το φαινόμενο που παρατηρείται, ηθοποιοί να παρουσιάζουν και μοντέλα να παίζουν σε σειρές, η ταλαντούχα και όμορφη ηθοποιός απάντησε: ”Δεν είναι κάτι που έχω σκεφτεί να κάνω. Εξαρτάται. Μπορεί να έκανα μια ειδική εκπομπή σαν αυτή του Λάκη Λαζόπουλου. Ούτως ή άλλως το επάγγελμα του ηθοποιού έχει μέσα του και τον performer…”.

Όσον αφορά στο δεύτερο ερώτημα είπε: ”Οι άνθρωποι κάνουν περισσότερες δουλειές από ό,τι στο παρελθόν. Δεν είναι κάτι που μ’ ενοχλεί. Συνήθως αυτοί που παίζουν από δω κι από κει, συνήθως δεν παίζουν θέατρο. Από την άλλη, πολλές φορές, ένα μοντέλο είναι καλύτερο από κάποιους ηθοποιούς που βλέπω.”
Επιπλέον, τόνισε πως αυτό που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους δημοσιογράφους είναι το έργο που παράγει και ο ρόλος που παίζει και να μην κατακρίνουν την ίδια ή κάποιον άλλο ηθοποιό, αν εκείνος δεν θέλει να τους μιλήσει για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, δήλωσε ότι: ”Εμένα οι φίλοι μου δεν με έχουν ρωτήσει ποτέ πράγματα που με έχουν ρωτήσει δημοσιογράφοι.”
Τέλος, αποκάλυψε 15 πράγματα- αρχές που έχει και που δεν γνωρίζαμε για την ίδια, δύο από τα οποία είναι ότι: ”Το σημαντικότερο μάθημα ζωής που έχω πάρει είναι… μην κάνεις ποτέ σχέδια” και ”Είναι καλύτερο… να δίνεις, γιατί αν δώσεις θα πάρεις σίγουρα.”

Read More

And More