Φ. Ξυλά: Παλιά δεν ησύχαζα, αν δεν ξόδευα όλα μου τα χρήματα!

Η Φαίη Ξυλά μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός: ”Θέλω να νιώθω συναισθηματική ασφάλεια και την επιδιώκω αλλά είμαι άνθρωπος του ρίσκου. Βέβαια, μέχρι στιγμής στάθηκα πολύ τυχερή. Δεν χρειάστηκε για παράδειγμα φέτος να μειώσω τις αποδοχές μου. Αλλά ακόμα και σε περιόδους που απέρριπτα μία δουλειά, επειδή δεν μου άρεσε, χωρίς να έχω άλλη πρόταση, πάντα – έστω και τελευταία στιγμή – κάτι συνέβαινε και θα μου ερχόταν αυτό που θα με ικανοποιούσε και ονειρευόμουν να κάνω. Ζω από τη δουλειά μου, αλλά μου αρέσει να την αντιμετωπίζω ερασιτεχνικά”.

Πώς διαχειρίζεται τα οικονομικά της; ”Δυστυχώς, δεν είμαι άνθρωπος της οικονομίας. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να μην είμαι τόσο σπάταλη γιατί μέχρι πρότινος δεν ησύχαζα αν δεν ξόδευα όλα τα χρήματα που είχα στην τσέπη μου. Αυτό έχω πάψει να το κάνω πια, όπως έχω κόψει τις πολλές σπατάλες. Ξέρεις πόσα ρούχα, είχα αγοράσει τα οποία έμεναν κρεμασμένα στη ντουλάπα επειδή όταν ημουν στο μαγαζί βαριόμουν να τα δοκιμάσω και όταν επέστρεφα σπίτι διαπίστωνα ότι δεν μου έκαναν;”, απαντά.

Για την αποχώρηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη από τα Μυστικά της Εδέμ λέει: ”Μου ανακοίνωσε την απόφασή του και παρόλο που δεν μου άρεσε, του είπα ότι τη σέβομαι γιατί κι εγώ στη θέση του μπορεί να έκανα το ίδιο. Όταν ένας ηθοποιός νιώθει ότι πιέζεται κάνοντας μια δουλειά, είναι προτιμότερο να φύγει”.

Η Φαίη παραμένει πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και μιλάει για το αν έχει αλλάξει η σχέση τους μετά τον γάμο: ”Ευτυχώς, καθόλου. Και λέω ευτυχώς γιατί ζούσαμε πέντε χρόνια μαζί, όποτε ήταν σαν να ήμασταν παντρεμένοι. Αν σκεφτείς μάλιστα ότι συμβιώναμε από την πρώτη μέρα της σχέσης μας, καταλαβαίνεις ότι δεν θα μπορούσε ο γάμος να αλλάξει την καθημερινότητά μας”.

Όσο για το αν θα ήθελε να αποκτήσουν ένα παδί λέει: ”Δεν είναι κάτι που το σκεφτόμαστε ούτε εγώ ούτε ο Κωνσταντίνος. Αν έρθει στη ζωή μας ένα μωρό εννοείται ότι θα είναι καλοδεχούμενο, αλλά δεν μας αρέσει να προγραμματίζουμε τη ζωή μας”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More