Φ. Σκορδά: “Είναι άδικο να λένε ότι δεν είμαι φιλόζωη!”

Αποφάσισε να απαντήσει ανοιχτά στα μηνύματα που έλαβε από τους τηλεθεατές η Φαίη Σκορδά, όσον αφορά το κατοικίδιό της.

Η νεαρή παρουσιάστρια δηλώνει φιλόζωη, αλλά η κατάσταση της εγκυμοσύνης της, όπως ισχυρίστηκε η ίδια είναι τέτοια που δεν τηνς επιτρέπει να φροντίζει σωστά την γατούλα της και γι’ αυτό αποφάσισε να την στείλει στο σπίτι της μητέρας της.
Αρκετά emails, όμως, που έφθασαν στην εκπομπή κατηγορούσαν τη γνωστή παρουσιάστρια ότι δεν είναι φιλόζωη και πως το γεγονός ότι έστειλε τη γάτα της στο πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Η Φαίη Σκορδά παρά τις αντιρρήσεις του συζύγου της αποφάσισε να απαντήσει για να λυθεί αυτή η παρεξήγηση: “Ο δικός μου γιατρός μού είπε η γάτα μου να μην είναι μέσα στο σπίτι. Άλλο το τι είναι σωστό και άλλο το τι αποφασίζει ο καθένας να κάνει, είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Εγώ είχα τη δυνατότητα να δώσω τη γάτα μου στους γονείς μου μαζί με τις υπόλοιπες γάτες που έχω αφήσει εκεί και έτσι και το έκανα. Είναι άδικο να λένε πως δεν είμαι φιλόζωη ειδικά εγώ που έχω μεγαλώσει σε μία περιοχή όπου ευαισθητοποιήθηκα πολύ με το θέμα των αδέσποτων ζώων”, εξήγησε η ίδια.
Παράλληλα, η ίδια δήλωσε πως το γατάκι της της λείπει πολυ και περιμένει το Σεπτέμβριο για να επιστρέψει σπίτι. “Απλά είπα ότι μου λείπει πάρα πολύ η γατούλα μου και περιμένω το Σεπτέμβριο να επιστρέψει σπίτι. Δεν είναι μόνο το θέμα υγείας, είναι και η κούραση. Γιατί εγώ τη χτένιζα κάθε μέρα, τη φρόντιζα πάρα πολύ”, είπε.
Η παρουσιάστρια τέλος ζήτησε από τον Γιώργο Λιάγκα να δείξουν και μία φωτογραφία της γάτας αλλά εκείνος αρνήθηκε με έντονο ύφος λέγοντας: “Όχι Φαίη, γιατί στη φωτογραφία είσαι και εσύ με τις πυτζάμες. Θέλεις; Αν θέλεις, τη δείχνουμε”.

Read More

And More