Φ. Σκορδά: Η συνάντηση με Μπαλατσινού – Κωστόπουλο στο παιδικό πάρτι του Χατζηνικολάου

Τα γενέθλια του γιου του Νίκου Χατζηνικλάου ήταν αυτά που ένωσαν τα δύο ζευγάρια των αντίπαλων πρωινών. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκαν στο ίδιο πάρτι με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού.

Οι παρουσιαστές έχουν κουμπαριά με την οικογένεια Χατζηνικολάου – Τσολακάκη καθώς ο Πέτρος έχει βαφτίσει το γιο τους Αλέξανδρο ενώ ο Νίκος έχει παντρέψει την Φαίη και το Γιώργο.

Το τηλεοπτικό δίδυμο του πρωινού του Mega αναφέρθηκε την επόμενη μέρα στην συνάντηση αυτή αναφέροντας ότι μοιράστηκαν το ίδιο τραπέζι και συνομίλησαν σε φιλικούς τόνους.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ακόμα ότι η Φαίη, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το casual look της, απομακρυνόταν συνεχώς από το τραπέζι γιατί είχε συνεχώς την προσοχή της στραμμένη στον γιο της, Γιάννη.

Στη συντροφιά του τηλεοπτικού διδύμου του πρωινού του ΑΝΤ1 ήταν και η μαμά της Φαίης, Εύα Σκορδά. Η μαμά της παρουσιάστριας επισκέπτεται την Αθήνα σχεδόν κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο για να βοηθάει την κόρη της όσο διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Διάβασε περισσότερα στο Hello! και ΟK! που κυκλοφορεί

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164