Φ. Σκορδά: “Με τον Γιώργο είμαστε διαφορετικοί, αλλά δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο!”

Φ.  Σκορδά: “Με τον Γιώργο είμαστε διαφορετικοί, αλλά δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο!” | tlife.gr
Μόλις λίγες μέρες αφότου έριξε αυλαία η επιτυχημένη εκπομπή του Mega “Πρωινό mou”, η Φαίη Σκορδά κάνει τον απολογισμό της και μιλά για τις όμορφες στιγμές που πέρασε, τη χημεία με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα και τον μικρό Γιαννάκη.
Μιλώντας στο “Down Town” Κύπρου, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η φετινή χρονιά ήταν καλύτερη από πέρσι:“Η φετινή σεζόν ήταν καλύτερη σε σχέση με πέρσι. Δεν μπορείς από τη μία στιγμή στην άλλη, να βρεις με ποιους ταιριάζεις, να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος και να δεθείς. Θέλει το χρόνο του όλο αυτό για να συμβεί. Και εμείς, φέτος, ήμασταν κανονικά αυτό που λέμε “παρέα”. Πέρσι, για παράδειγμα, θυμάμαι ότι ήμασταν λίγο πριν το τέλος της σεζόν στο Λουτράκι και δεν ήταν το ίδιο, με αυτό που έζησα φέτος στην Κυλλήνη”, είπε και πρόσθεσε: “Ίσως έπαιζε ρόλο και το γεγονός ότι πέρσι μόλις είχα γεννήσει και ήταν αλλού το μυαλό μου, αλλά σκέψου ότι φέτος τρώγαμε όλοι μαζί το βράδυ και μετά μαζευόμασταν με μία κιθάρα και τραγουδούσαμε μέχρι αργά. Αυτό, δηλαδή, που κάνεις όταν είσαι 12 χρόνων ή στα φοιτητικά σου χρόνια. Λες και ήμασταν παρέα πολλά χρόνια. Ομολογώ πως δεν το περίμενα”

Παρόλα αυτά, εξομολογήθηκε ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς την τηλεόραση…
Μπορώ να ζήσω και χωρίς την τηλεόραση. Αν χρειαζόταν θα μπορούσα να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω πίσω στο Κιλκίς”, δήλωσε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δουλέψει και σε άλλη τηλεοπτική ζώνη. “Επαγγελματίας είμαι και μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όλες τις ώρες”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Τι είπε, όμως, για τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα και τη χημεία που έχουν μεταξύ τους;
“Με το Γιώργο έχουμε τον ακριβώς ίδιο τρόπο σκέψης επάνω στη δουλειά. Αυτό είναι το μυστικό. Αν μας δώσουν μία κενή σελίδα για να βάλουμε προτεραιότητα σε κάποια θέματα, θα γράψουμε ακριβώς τα ίδια- είτε αφορά τη ροή, είτε τα ρεπορτάζ, είτε τους καλεσμένους… Μπορεί να είμαστε τελείως διαφορετικοί, αλλά στον τρόπο της δουλειάς λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο”.

Τέλος, μιλώντας για τη δυσκολότερη στιγμή στη ζωή της, ήταν μάλλον όταν έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη γέννηση του μικρού Γιάννη.
“Το μόνο πρόβλημα ήταν που δεν είχα εδώ την οικογένειά μου. Είχε έρθει βέβαια η μαμά μου, αλλά θα ήθελα να είναι εδώ για πολύ περισσότερο και ο μπαμπάς μου και ο αδελφός μου και οι ξαδέλφες μου και οι φίλοι μου. Κοίτα, από το σπίτι μου έφυγα από τα 17 μου για να πάω να σπουδάσω στο εξωτερικό, και πάντα ήμουν δυνατή και μόνη μου, πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Ειδικά, όμως, την περίοδο μετά τη γέννηση του Γιάννη, ήθελα οι δικοί μου άνθρωποι να ήταν κοντά μου. Τους είχα ανάγκη! Ακόμη και για να μοιραστείς αυτό το καινούργιο που σου συμβαίνει. Κατά τα άλλα, όλα ήταν μια χαρά. Χάρηκα, για παράδειγμα, το θηλασμό, γιατί θήλαζα αποκλειστικά- και μακάρι να το κάνουν αυτό όλες οι γυναίκες. Θυμάμαι, μάλιστα, ότι ήμουν στην εκπομπή και συνέχιζα να θηλάζω, σύμφωνα με τα ωράρια του παιδιού”.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” Κύπρου!

READ more