Φ. Σκορδά: Σέξι και όμορφη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Φ. Σκορδά: Σέξι και όμορφη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της! | tlife.gr

Πιο ανανεωμένη και όμορφη από ποτέ φαίνεται πως είναι η Φαίη Σκορδά παρόλο που βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή παρουσιάστρια που συνεχίζει να εκπληρώνει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν δείχνει καθόλου κουρασμένη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “ΕΓΩ!”, η Φαίη έχει πάρει μόλις 10 κιλά και δείχνει πιο όμορφη και σέξι. Η ίδια δεν λογαριάζει την κούραση της δουλειάς και της εγκυμοσύνης, αν και φροντίζει να τρέφεται καλά και να ξεκουράζεται. Ωστόσο, το χαμόγελο παραμένει αμείωτο στο πρόσωπό της και εκείνη περιμένει με αγωνία τον ερχομό του παιδιού της.
Προς το παρόν δεν την ενοχλούν καθόλου τα κιλά της εγκυμοσύνης, αν και μετά τη γένηση του παιδιού της σκέφτεται να κάνει αυστηρή δίαιτα. Αλλά αυτό κάθε άλλο παρά εμμονή της έχει γίνει, αφού η ίδια δείχνει ν’ απολαυμβάνει τα λαχταριστά γεύματα που τρώει αυτήν την περίοδο.
Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης της είχε προσέξει πολύ τη διατροφή της και τώρα μπορεί να τρώει τα πάντα χωρίς τύψεις. Και όσον αφορά το ντύσιμό της, η Φαίη φαίνεται πως θέλησε να ξεχωρίσει και σε αυτό το σημείο, αφού δεν χρησιμοποιεί ρούχα εγκυμοσύνης, απλώς προσπαθεί να προσαρμόσει την εμφάνισή της σε λίγο πιο μεγάλα νούμερα.
Το σημαντικό πάντως είναι πως απολαμβάνει την κάθε στιγμή της εγκυμοδύνης της κάνοντας ευττυχισμένους και τους δικούς της ανθρώπους, που δύσκολα της χαλούν χατίρι.

Διάβασε περισσότερα στο «ΕΓΩ!»

Δες τις εμφανίσεις της Φαίης Σκορδά τους τελευταίους μήνες:


Στην avant premiere της σειράς «Το Νησί» τον Οκτώβριο του 2010!


Το Νοέμβριο του 2010 στο πάρτυ του περιοδικού «Hello!»


Νοέμβριος 2010: Η Φαίη Σκορδά στο θέατρο!


Νοέμβριος 2011: Στα Beautyworks


Ιανουάριος 2011: Στην απονομή του πλατινέντιου άλμπουμ του Γιάννη Πάριου!

READ more