Φ. Σκορδά: Sexy και fit στην εγκυμοσύνη!

Η Φαίη Σκορδά αν και διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν έχει χάσει τη σέξι πλευρά του χαρακτήρα της!
Σύμφωνα με το περιοδικό ΕΓΩ, η άφιξη του μωρού της είναι κάτι που περιμένει με μεγάλη αγωνία, όπως άλλωστε και ο σύζυγός της, Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη γνωρίζει ότι αν και είναι στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης της, πρέπει να προσέξει κατάλληλα τη διατροφή της, ώστε να μην πάρει περιττά κιλά. Το πιο δύσκολο είναι να στερηθεί το αγαπημένο της φαγητό, τα μακαρόνια, μιας και είναι λάτρης του ιταλικού φαγητού.

Από την καθημερινή διατροφή της έχει κόψει τα γλυκά και τα τηγανητά. Στις προτιμήσεις της είναι τα φρούτα, οι χυμοί, αλλά και οι σούπες, προκειμένου να λαμβάνει τα θρεπτικά συστατικά που της είναι απαραίτητα. Μία φορά την εβδομάδα μόνο, φτιάχνει και μακαρονάδα με σάλτσα από φρέσκα λαχανικά!

Το καθημερινό της διαιτολόγιο περιλαμβάνει πολλά και μικρά γευματα. Κοιμάται αρκετά και αποφεύγει το στρες, όσο γίνεται. Οι υπνηλίες είναι κάτι που δεν έχει καταφέρει να ελέγξει. Δύσκολα αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα αλλά όταν το κάνει τα αντικαθιστά με flat μπότες που τονίζουν το σεξαπίλ της!

Η Φαίη δεν έχει σκοπό να φύγει σύντομα από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή και δείχνει πολύ ευτυχισμένη! Όσο για το φ΄υλο του μωού, παρά τα δημοσιεύματα, οι ίδιοι λένε πως είναι πολύ νωρίς για να το γνωρίζουν.

Read More

And More