Φ. Τσακίρη στο TLIFE: Ο ερχομός – ορόσημο της κόρης της, η επιλόχειος κατάθλιψη και ο ρόλος της στη σειρά του Μega!

Για το ρόλο της “Αλίκης” που υποδύεται στη νέα σειρά του Mega “Με τα παντελόνια κάτω”, τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της Μαλένας, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό γάμο, μίλησε στο TLIFE η Φωτεινή Τσακίρη,

/

Πες μας λίγα λόγια για την νέα σειρά “Με τα παντελόνια κάτω”…
“Επιτέλους μια ελληνική σειρά για όλους μας. Και για τους θεατές και για εμάς τους ηθοποιούς που εργαζόμαστε. (γέλια)
Η σειρά πραγματεύεται καθημερινούς τύπους στην οικονομική κρίση της Ελλάδας του 2013. Μπορεί να είναι βασισμένη σε ένα ισπανικό σήριαλ, αλλά άπτεται της ελληνικής πραγματικότητας. Έχει γίνει μια αρκετά καλή μεταφορά, οι χαρακτήρες είναι αναγνωρίσιμοι και λίγο “τσιμπημένοι” με στοιχεία υπερβολής”.

/

Και λίγα λόγια για το ρόλο της Αλίκης που υποδύεσαι;
“Η Αλίκη είναι μια κομμώτρια, μια γυναίκα πολύ εξωστρεφής και δυναμική. Φωνάζει πολύ, αγαπά πολύ, περιποιείται πολύ τους άλλους. Τα κάνει όλα στο κόκκινο. Όλοι οι χαρακτήρες παίρνουν στοιχεία από την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και της Ελληνίδας”
Το γεγονός ότι έγινες πρόσφατα μανούλα, σε επηρεάζει στο πώς θα υποδυθείς το ρόλο της μητέρας στη σειρά;
“Ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή ενός ηθοποιού, και ενός ανθρώπου γενικά τον επηρεάζει. Ο ερχομός της μικρής είναι ορόσημο στη ζωή μου. Με έχει στιγματίσει”.

/

Λόγω κρίσης τα πράγματα είναι δύσκολα. Εσύ πώς βλέπεις αυτήν την κατάσταση;
“Θέλω να είμαι αισιόδοξη και πρέπει να είμαι αισιόδοξη. Το οφείλω στον εαυτό μου και στο παιδί μου. Έχουν υπάρξει και δεύτερες σκέψεις και φόβοι. Καθημερινοί δράκοι που πρέπει να πολεμάμε, αλλά δεν το βάζουμε κάτω”.
Σε ενοχλεί που πρέπει να αποχωριστείς για λίγο την κόρη σου, εξαιτίας των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων;
“Θεωρώ πως το προχώρημα μου και η εξέλιξή μου, προσωπική και επαγγελματική πρέπει να είναι παράλληλες με το ρόλο μου ως μητέρα. Δεν πρέπει ως μητέρα να παραγκωνίσω τη δουλειά μου, και ως επαγγελματίας να παραγκωνίσω την μητρότητα. Έχω σκοπό να πετύχω τη χρυσή τομή και εύχομαι να τα καταφέρω”.

/

Μετά τη γέννηση της μικρής, πέρασες επιλόχειο κατάθλιψη;
“Η επιλόχειος κατάθλιψη ήρθε λίγο πακετάκι με την εθνική, οπότε δεν κατάλαβα τι ακριβώς πέρασα. Μια θλίψη υπήρξε, αλλά με την βοήθεια του συζύγου μου και τη συντροφικότητα τα ξεπεράσαμε όλα”.

/

Πριν τον ερχομό της μπέμπας έκανες τον πολιτικό γάμο. Υπάρχουν σκέψεις και για θρησκευτικό;
“Υπάρχει σαν σκέψη, αλλά δεν ξέρουμε αν θα υλοποιηθεί. Άλλες φορές σκεφτόμαστε πως είμαστε ήδη παντρεμένοι και η κόρη μας έχει επισφραγίσει το γάμο μας και άλλες λέμε πως είναι λίγο πολυτέλεια να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, όπως είναι τα πράγματα. Δεν ξέρω… Αν έχουμε την πολυτέλεια να το κάνουμε, ίσως και να γίνει!”

Read More

And More