Φαίη-Γιώργος : Ποιοι θα τους κάνουν… ποδαρικό και ποιους θα έχουν δίπλα τους όλο το χειμώνα;

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της καθημερινής, ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega άρχισε… Το “Πρωινό Mou” σηκώνει αυλαία οριστικώς και αμετακλήτως στις 5 Νοεμβρίου και όπως ίσως φαντάζεστε, αυτές τις ημέρες οι πάντες τρέχουν στο Μεγάλο Κανάλι, προκειμένου μέχρι το πρωινό της επόμενης Δευτέρας, να είναι όλα έτοιμα.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, θα παραμείνουν και φέτος πιστοί στην συνταγή που ακολούθησαν τα δύο προηγούμενα χρόνια, μιας και ας ακούγεται τετριμένο είναι ,όμως, γεγονός αδιαμφισβήτητο, πως συνταγή που πετυχαίνει, δεν την αλλάζεις.

Ετσι, το επιτυχημένο, πρωινό δίδυμο του Mega έρχεται και υπόσχεται να κάνει τα πρωινά μας περισσότερο… πολύχρωμα και αισιόδοξα, μιας και η Φαίη και ο Γιώργος πάνω απ ΄όλα θα προσπαθήσουν να μας χαρίζουν κάθε πρωί ένα χαμόγελο και μία καλή συντροφιά.

Δίπλα στα παιδιά και φέτος θα είναι οι… συνήθεις ύποπτοι, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάσα Σταμάτη, Βίκυ Παγιατάκη και Ακης Πετρετζίκης, ενώ κάπου εδώ πρέπει να σας επισημάνω, πως τρίτο πρόσωπο στο πάνελ της εκπομπής τελικά δεν θα ενταχθεί , – παρά τα δοκιμαστικά που έγιναν όλη την προηγούμενη εβδομάδα – , μιας και οι υπεύθυνοι του Mega δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόσωπο εκείνο που θα τους ενθουσιάσει και θα τους κάνει να το πιστέψουν, έτσι ώστε να πάρουν και την απόφαση και να του δώσουν το πολυπόθητο… “εισιτήριο εισόδου” στην εκπομπή.

Πάντως, η πρεμιέρα της Φαίης και του Γιώργου αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, μιας και εκτός όλων των άλλων, κατάφεραν να κλείσουν πολύ δυνατούς καλεσμένους για την πρώτη “καλημέρα” αυτής της σεζόν και οι καλεσμένοι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους : Μιχάλη Χατζηγιάννη, Γιάννη Ζουγανέλη και Σάκη Μπουλά !

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Mega για το “Πρωινό Mou” :


“…Ένα καλό πρωινό είναι απαραίτητο για να σου πάει καλά η ημέρα. Έτσι, από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στις 10:00 το «Πρωινό
mou» επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά.

Η συνταγή είναι απλή και δοκιμασμένη. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Άκη Πετρετζίκη, τη Σάσα Σταμάτη, τη Βίκυ Παγιατάκη και μια δραστήρια ομάδα δημοσιογράφων, αναμειγνύουν τα καλύτερα υλικά, προσθέτουν πολύ fun για να προσφέρουν ένα πλήρες «Πρωινό mou».

Καλεσμένοι, μαγειρική, ζώδια, θέματα για μικρούς και μεγάλους, ροκάδες και μαμάδες, λαϊκούς και έντεχνους. Θέματα για όλα τα γούστα και στη σωστή δοσολογία για να μας κρατήσει σε καλή διάθεση όλη την ημέρα.

Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένοι είναι ο Σάκης Μπουλάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Πρωινό mou», από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, κάθε πρωί στις 10:00, στο Mega…”


Read More

And More