Φαίη Κοκκινοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της Σπύρο Καφετζόπουλο, στην παρουσίαση του βιβλίου της

Το δεύετεο βιβλίο της, με τίτλο “Μπούκου” παρουσίασε η Φαίη Κοκκινοπούλου, το βράδυ της Τετάρτης στον Ακροβάτη και δίπλα της βρέθηκαν αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι. Η μεγάλη έκπληξη όμως ήταν ο γιος της Σπύρος Καφετζόπουλος που σπάνια βλέπουμε σε εμφανίσεις με τους διάσημους γονείς του.

Τον Μάρτιο μάθαμε πως ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Φαίη Κοκκινοπούλου χώρισαν και ζουν χώρια μετά από 25 κοινής συμβίωσης. Μάλιστα ο ηθοποιός είχε δηλώσει στη Real πως είχαν καιρό που χώρισαν και πως εκείνος ζει πλέον με τον γιο του Σπύρο, που πηγαίνει στο λύκειο.

Ο Σπύρος δείχνει να είναι ένα πολύ γλυκό παιδί και πολύ όμορφο. Μάλιστα μοιάζει αρκετά και στον πατέρα του όπως θα δεις στις φωτογραφίες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μπούκου: Το όνοµα µίας οικογένειας σε ένα ορεινό χωριό της Ελλάδας. Ο πατέρας, παπάς, άνθρωπος της εκκλησίας, αλλά όχι του Θεού. Η µάνα, γυναίκα άβουλη κι αφελής. Κι επτά κόρες που θα έπρεπε να είναι γιοι.
Μπούκου: όνοµα βαρύ, φορτωµένο µε αµαρτίες και κρίµατα, που οδηγούν τον καθένα σε δρόµους διαφορετικούς.
Μπούκου: ένα όνοµα που, σαν το κουτί της Πανδώρας, κρύβει µέσα του όλα τα δεινά, το σκληρό πρόσωπο της ελληνικής επαρχίας, της κακοποίησης, των ιδρυµάτων, της νύχτας. Αλλά κάπου βαθιά µέσα στο κουτί υπάρχει η λαχτάρα και η ελπίδα για µια καλύτερη ζωή. Για µια ζωή χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος. Για µια άλλη ζωή.

Τέσσερα µέλη της οικογένειας Μπούκου
αφηγούνται –ο καθένας από την πλευρά του–
µια συγκλονιστική ιστορία που καθηλώνει.

Read More

And More