Φαίη Ξυλά: η παρεξήγηση με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Τι απαντάει;

Μετά από ένα επιτυχημένο καλοκαίρι στο πλάι του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι για το έργο Δον Ζουάν, η Φαίη Ξυλά μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο. Εδώ βρίσκεται σε πρόβες για την παράσταση Αχ αυτά τα φαντάσματα που θα ανέβει για όλο τον Χειμώνα στο θέατρο Βρετάνια ενώ στην Κύπρο πρωταγωνιστεί στο σήριαλ Πόρτα Κλειδωμένη στο Mega Κύπρου.

Το σήριαλ βασίζεται στην ιστορία μιας γυναίκας η οποία έχει σπουδαία καριέρα στην Κύπρο ως ηθοποιός, φαίνεται να έχει μια εξαιρετική οικογενειακή ζωή, όμως έχει μια πόρτα κλειδωμένη στο παρελθόν που αν ανοίξει θα αποκαλύψει πως όλα αυτά είναι επιφανειακά.

Αυτό το σήριαλ στάθηκε και η αφορμή να εκφράσει ο Τρύφωνας Σαμαράς ένα παράπονο, ότι δηλαδή εξαιτίας της Φαίης δεν συμμετέχει στο σήριαλ καθώς εκείνη άσκησε βέτο. Τι απαντάει, όμως, η Φαίη Ξυλά στην συνέντευξή της στο Θέμα People;

“Το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι ότι ο Τρύφωνας μου είναι εξαιρετικά συμπαθής και τον θεωρώ πολύ καλό στην δουλειά του και ότι δεν καθορίζω εγώ το καστ των σήριαλ στα οποία παίζω!”.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχουν συναντηθεί ποτέ ή αν έχουν γνωριστεί από κοντά, η γλυκιά ηθοποιός απαντά: Τον έχω γνωρίσει αλλά δεν τον ξέρω καλά. Θεωρώ ότι έχει απίστευτο χιούμορ και τον έχω απολαύσει σε ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής”.

Πάντως, για το πώς τελικά κατέληξε ο Τρύφωνας Σαμαράς να εκφράζει δημόσια τα παράπονά του για την Φαίη Ξυλά, εκείνη δεν μπορεί να απαντήσει πάνω σε αυτό.

Πάντως, πέρα από τις επαγγελματικές επιτυχίες η Φαίη είναι πολύ ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή. Είναι τρία χρόνια παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο ενώ στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν σύντομα ένα μωρό η ίδια απαντάει ότι δεν το προγραμματίζουν αλλά θα είναι ευχάριστο όταν συμβεί!

Read More

And More