Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Μαζί στη σκηνή, 7 μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους!

Καιρό είχαμε να τους δούμε να συνεργάζονται και να που η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος είναι μαζί στο θέατρο, μόλις επτά μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους. Το πρώτο τους παιδί ήρθε στον κόσμο στα μέσα του Αυγούστου και τους γέμισε χαμόγελα χαράς και ευτυχίας. Και τώρα, μόλις επτά μήνες μετά το baby boom, η γνωστή ηθοποιός επιστρέφει στο θέατρο με ένα ρόλο έκπληξη στην παράσταση Fuga.

Μαζί της φυσικά είναι και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, με το οποίο έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχουν μάλιστα αποτελέσει και ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της τηλεόρασης στην σειρά “Μυστικά της Εδέμ”. Αυτήν, τη φορά, όμως, τους βλέπουμε σε δυο εντελώς διαφορετικούς ρόλους… έξω από τα συνηθισμένα.

Η FUGA, η πιο… διεφθαρμένη κωμωδία του Jordi Galceran (γνωστός από την “Μέθοδο Gronholm” & το “Δάνειο”) παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο θέατρο OLVIO, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, από τις 19 Μαρτίου 2016.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς υποδύεται έναν -υπό παραίτηση- Yπουργό, η Φαίη Ξυλά στο ρόλο μιας μυστηριώδους πλασιέ, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος, η Μπέτυ Αποστόλου το call – girl και ο Γιώργος Χρανιώτης εμφανίζεται σε ρόλο… έκπληξη!

Το έργο του Καταλανού συγγραφέα ξεκινάει ως πολιτική σάτιρα και εξελίσσεται σε ένα ανελέητο γαϊτανάκι ανατροπών και αποκαλύψεων που δεν σε αφήνει, ως την τελευταία στιγμή, να θεωρήσεις τίποτα δεδομένο.

Φαίη Ξυλά

Νόρα Κατσέλη, Αλέξανδρος Μυλωνάς

Φαίη Ξυλά, Αμαλία Αρσένη

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Ταμίλα Κουλίεβα


Read More

And More