Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Παραμένουν ενωμένοι για χάρη του παιδιού τους – Η σπάνια κοινή εμφάνιση

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μπορεί να πήραν την απόφαση να χωρίσουν μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι και αγαπημένοι για χάρη του μονάκριβου γιου τους.

Η γνωστή ηθοποιός έχει αναφερθεί αρκετές φορές στον χωρισμό της από τον επίσης ηθοποιό, μιλώντας για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

«Είναι πολύ σημαντικό και ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, θεωρώ ότι πρέπει να είναι προτεραιότητα. Μπορεί να παύεις να είσαι ζευγάρι, αλλά είστε οι γονείς τους παιδιού. Εμείς χωρίσαμε καλά. Και για ζευγάρια που έχουν ένταση, πρέπει να τα αφήνουν πίσω τους, τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα» είχε εξομολογηθεί η Φαίη Ξυλά στο «The 2Night Show».

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Φαίη Ξυλά με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και τον γιο τους σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση, πέντε χρόνια μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου τους.

Οι δυο ηθοποιοί δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια μαζί και αυτό δεν το αλλάζει τίποτα. Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος απόλαυσαν την βόλτα τους με τον Πάρη και δεν του χάλασαν κανένα χατίρι.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More