Φαίη Ξυλά: Το απίστευτο σχόλιο του Βασίλη Μίχα στη φωτογραφία της την ώρα που οι φήμες ότι είναι ζευγάρι καλά κρατούν

Ένα “απίστευτο” σχόλιο κάτω από μια φωτογραφία της Φαίη Ξυλά έκανε ο Βασίλης Μίχας την ώρα που οι φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι καλά κρατούν.

Οι δυο ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη νέα τηλεοπτική σειρά του Star “Έρωτας με διαφορά” έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση αλληλοεκτίμησης και σεβασμού και το γεγονός πως υποδύονται ένα ζευγάρι με διαφορά ηλικίας έκανε πολλούς να υποθέσουν πως τον ίδιο έρωτα ζουν και στην πραγματική τους ζωή.

Η Φαίη Ξυλά ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή της αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες αυτές λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που απασχολεί η προσωπική της ζωή ενώ για τον ίδιο τον Βασίλη Μίχα είπε, “Έχουμε χημεία από την πρώτη μέρα. Τον συμπαθώ και τον εκτιμώ ως άνθρωπο. Αν και μικρός, είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του και υποκριτικά”.

Η ηθοποιός μετά την πρεμιέρα της σειράς, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagra μια φωτογραφία της ευχαριστώντας το τηλεοπτικό κοινό για τα θετικά μηνύματα που της έστειλε. Κάτω από αυτή τη φωτογραφία έσπευσε να σχολιάσει ο Βασίλης Μίχας γράφοντας, “Κανόνι” και προσθέτοντας μια καρδιά.

Read More

And More