Φαίη Ξυλά – Βασίλης Μίχας: Είναι τελικά ζευγάρι;

Είναι τελικά ζευγάρι η Φαίη Ξυλά και ο Βασίλης Μίχας; Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Star «Έρωτας με διαφορά», που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 28/1, φωτογραφίζονται για το περιοδικό HELLO, με τη Φαίη Ξυλά να απαντά τελικά αν είναι μαζί και στη ζωή.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

Πριν από μία εβδομάδα, σειρά δημοσιευμάτων ανέφερε πως, πέραν του τηλεοπτικού σας έρωτα, είστε μαζί και στην προσωπική σας ζωή, καλά κι ευτυχισμένοι. Τελικά, η ζωή αντέγραψε την τέχνη;

Αρνούμαι να σχολιάσω οποιοδήποτε κουτσομπολιό έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Δεν επιθυμώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω κάτι. Όταν θέλω να μοιραστώ κάτι, το κάνω όταν το επιλέγω εγώ και με αυτούς που επιλέγω.

Θεωρώ ότι δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και ως άνθρωπος επίσης δεν ασχολούμαι ποτέ με τη ζωή των άλλων. Οπότε, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να τους απασχολεί η δική μου κατάσταση.

Αν θελήσω να αποκαλύψω κάτι δημόσια, αν νιώθω τόση χαρά που αισθανθώ την ανάγκη να τη δημοσιοποιήσω, θα επιλέξω μόνη μου τη στιγμή που θα το πράξω. Δεν μπορώ να ασχολούμαι λοιπόν με το τι λέει, θέλει ή νομίζει ο καθένας.

Η αλήθεια είναι ότι το κοινό και τα media, από καταβολής κινηματογράφου και τηλεόρασης, ήθελαν τα ζευγάρια της οθόνης να είναι μαζί και στη ζωή.

Θα απαντήσω με αυτό που λέει η γιαγιά μου: «Έργο είναι!». Επομένως, το παίρνω ως κομπλιμέντο ότι κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Υπάρχει πολύ ωραία ενέργεια μεταξύ σας.

Έχουμε χημεία από την πρώτη μέρα. Τον συμπαθώ και τον εκτιμώ ως άνθρωπο. Αν και μικρός, είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του και υποκριτικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello)

Read More

And More