Φαίη Μαυραγάνη: Μένει Epsilon και του χρόνου!

Αναμφισβήτητα ανήκει στη κατηγορία εκείνη των ανθρώπων της τηλεόρασης που δεν της έχει χαριστεί τίποτα… Ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων της τηλεόρασης που είναι πάνω απ ΄όλα… εργάτες. Που δουλεύουν σκληρά από το πρωί μέχρι το βράδυ… Που μόλις σβήνουν τα φώτα δεν τρέχουν να εξαφανιστούν, αλλά είναι εκεί, πάνω από την εκπομπή τους. Ανήκει στην κατηγορία εκείνη των λίγων ανθρώπων της τηλεόρασης που έχουν μάθει να κάνουν σεμνά και ταπεινά την δουλειά τους κι ας έχουν γευτεί το γλυκό ποτό της επιτυχίας.

Γιατί η Φαίη Μαυραγάνη, παρά το γεγονός ότι τα κατάφερε… Παρά το γεγονός ότι μέσα από το Epsilon έχει κατορθώσει να αποκτήσει ένα δυνατό κοινό και να χτίσει μία ισχυρή σχέση μαζί του, με το “Ο,τι Συμβαίνει”, εξακολουθεί να είναι χαμηλών τόνων, να μην προκαλεί… Όχι, αλλά να τα λέμε αυτά.

Όπως ήταν ,λοιπόν, αναμενόμενο, εννοείται πως το Epsilon θέλησε να κρατήσει στο δυναμικό του την Φαίη Μαυραγάνη και του χρόνου. Αποτέλεσμα; Πριν από λίγο έφτασε στα χέρια μας και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Τη νέα τηλεοπτική σεζόν συνεχίζουμε να μαθαίνουμε… ό,τι συμβαίνει… με τη Φαίη Μαυραγάνη! Η Φαίη Μαυραγάνη και το «Τώρα… Ό,τι Συμβαίνει», έπειτα από μια εξαιρετική τηλεοπτική σεζόν, θα συνεχίσουν να μας μεταφέρουν τον παλμό της επικαιρότητας και της ενημέρωσης μέσα από την συχνότητα του EPSILON!

Γιατί… πρέπει να μαθαίνουμε «τώρα… ότι συμβαίνει»…”!

Read More

And More