Φαίη Μαυραγάνη: “Όταν βλέπω ότι ο Νίκος έχει ένα θέμα που έχω κι εγώ…..”

Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και την Έλενα Πολυκάρπου  μίλησε η  Φαίη Μαυραγάνη η οποία παραδέχτηκε πως έχει εμμονή με τα νούμερα τηλεθέασης και πως την επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ωστόσο, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση με τον οποίο μετρούν σχεδόν 19 χρόνια κοινής πορείας.

“Το ότι κάνουμε αυτή τη δουλειά με τον Νίκο δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Ο Νίκος έχει έναν χαρακτήρα που μου ταιριάζει απόλυτο. Παρότι είναι στην κορυφή αυτού που κάνει και για μένα ο είναι ο κορυφαίος, δεν ζει βάσει αυτής της κορυφής. Ζει σεμνά, ταπεινά, μετρημένα στο σπίτι του με την οικογένειά του και αυτό το κομμάτι του Νίκου είναι που έχω ανάγκη. Έχω ανάγκη δηλαδή έναν άνθρωπο που δε βγαίνει να πουλήσει ότι είναι πρώτος και είναι σωστός οικογενειάρχης μέσα στο σπίτι του με τα παιδιά του. Θεωρώ ότι είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του, αυτό που κάνει το κάνει υπέροχα. Όταν βλέπω ότι έχουμε ένα θέμα που το έχει και εκείνος λέω, “κοίταξε πως το έκανε ο Νίκος, δε το σκέφτηκα”. Τον θαυμάζω, τον αγαπάω και όλα καλά. Είμαστε μαζί σχεδόν 19 χρόνια”.

Στη συνέχεια η Φαίη Μαυραγάνη μίλησε και για τους εφιάλτες που είχε όταν της ανακοίνωσε η κόρη της πως θέλει να πάει στο εξωτερικό για σπουδές.

Read More

And More