Φαίη Σκορδά: Απίστευτο! Αλλάζει στο “Πρωινό” της, μέχρι και σκηνοθέτη…

Φόρα, μεγάλη φόρα έχει πάρει η Φαίη Σκορδά! Τι κι αν φέτος ήταν η χρονιά της; Τι κι αν φέτος σάρωσε τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμά της; Όχι, δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς περνά στην τηλε-αντεπίθεση, αλλάζοντας πολλά, πάρα πολλά στο “Πρωινό” της, με στόχο φυσικά να εξακολουθεί να σερβίρει το πιο γευστικό πρωινό της ελληνικής τηλεόρασης.

Από την άλλη μεριά οι Αντεννικοί συμφωνούν με την λογική και την μέθοδο της… τηλε-αντεπίθεσης και θέλουν να ενισχύσουν την Φαίη με κάθε τρόπο, γιατί ως γνωστόν η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη και το “Καλημέρα Ελλάδα”, είναι τα ακλόνητα θεμέλια του ΑΝΤ1, πάνω στα οποία βασίζεται όλο το πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Έτσι, η Φαίη μετά τις σαρωτικές αλλαγές που αφορούν στην ομάδα της και μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες, αποφάσισε να προχωρήσει και σε αλλαγή σκηνοθέτη. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, ο Δημήτρης Γιαχνής αποτελεί παρελθόν για το “Πρωινό”.

Και αν νομίζεις πως μπορεί να τον δούμε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, κάνεις λάθος. Τα τηλεοπτικά σχέδια εκεί, είναι άλλα. Το πιο πιθανό είναι να δούμε να σκηνοθετεί το late night show του Γιώργου Λιάγκα ο Κώστας Τριπύλας, μιας και ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης, διατηρεί φιλικές, στενές σχέσεις με τον γνωστό παρουσιαστή και τώρα που ο Γιώργος επανακάμπτει με δική του βραδινή, καθημερινή εκπομπή, δεν αποκλείεται να τους δούμε και μαζί.

Όσο για το ποιός θα πάρει το “Πρωινό”; Η πιο πετυχημένη, πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης περνάει στα χέρια του Κώστα Υφαντή!

Μετά την γνωστοποίηση της παραίτησής του από το Epsilon, ο γνωστός σκηνοθέτης είναι ο επικρατέστερος για να εισβάλλει στο κοντρόλ της Φαίης και με το πάθος που έχει για την δουλειά του, να καταφέρει να δώσει μία άλλη, εντελώς διαφορετική πνοή στο “Πρωινό”, αλλά και στην εικόνα της ίδιας της παρουσιάστριας.

Ο Κώστας άλλωστε, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες star της εγχώριας τηλεοπτικής σόου-μπιζ όπως είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ελένη Μενεγάκη και ξέρει καλά και από… star, αλλά κι όλα τα μυστικά της σκηνοθεσίας.

Άλλωστε, ο Κώστας Υφαντής ήταν παιδί του ΑΝΤ1. Από τον ΑΝΤ1 ξεκίνησε, εκεί έμαθε, εκεί καταξιώθηκε… Οπότε, ήταν μοιραίο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο… τόπο του εγκλήματος.

“Από τον ΑΝΤ1 δεν έπρεπε ο Κώστας να έχει φύγει”, μου είπαν χαρακτηριστικά στελέχη της παραγωγής με τους οποίους επικοινώνησα το μεσημεράκι για να επιβεβαιώσω την είδηση και έσπευσαν να συμπληρώσουν: “Ο Κώστας Υφαντής είναι ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες, οπότε ήταν μόνο ζήτημα χρόνου το πότε θα συνεργαζόμασταν και πάλι και γι ΄αυτό φυτσικά του εμπιστευόμαστε και το “Πρωινό”…”

Και επειδή προσωπικά δεν κατάφερα να εντοπίσω σήμερα τον Κώστα και να του μιλήσω, – χάνεται συχνά-πυκνά γιατί… ρεμβάζει -, θέλω να του ευχηθώ τα καλύτερα, μέσα από εδώ, μέσα από αυτό το κείμενο. Είμαι βέβαιη πως θα “σκίσει” και στο κοντρόλ της Φαίης και επίσης θέλω να του εξομολογηθώ πως θα μου λείψει πάαααρα πολύ! Γιατί για μένα θα είναι πάντα ο σκηνοθέτης της καρδιάς μου κι ένας πολύ καλός και σπάνιος φίλος που χαίρομαι πάρα πολύ που τον γνώρισα κατά την διάρκεια αυτού του ξαφνικού και δύσκολου ταξιδιού μου στο πλανήτη τηλεόραση.

Ο Κώστας είναι αυτό που λέμε… “σπάνιο είδος”!!!

Read More

And More