Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει πώς ήταν τα πρώτα της ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Τα Καρντάσιανς” και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της γνωριμίας της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Το ζευγάρι έβγαινε ραντεβού έξι μήνες πλατωνικά. Τα ραντεβού τους ήταν πάντα με κοινές παρέες καθώς ο παρουσιαστής ήταν στα χωρίσματα.

Στο πρώτο τους ραντεβού, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, βγήκαν για φαγητό και ενώ εκείνη δεν έφαγε όλο το φαΐ της από διακριτικότητα και ο Γιώργος το πήρε και το έφαγε!

Η Φαίη αποκάλυψε ακόμα ότι όταν τον γνώρισε περισσότερο την εξέπληξε η ευαισθησία του. Αυτό που πίστευε για εκείνον δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στα οικονομικά της οικογένειας. Μίλησε για τα χρήματα που έχασε ο Γιώργος Λιάγκας όταν τα τοποθέτησε σε μία επένδυση. “Δεν έχει λεφτά με αυτά που έγιναν πρόπερσι. Δεν έχουμε κοινό λογαριασμό. Για να έχεις κοινό λογαριασμό πρέπει να έχεις και λεφτά, ο Γιώργος πια δεν έχει”, εξομολογήθηκε.

Τέλος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είχαν συμφωνήσει να κάνουν πρωινό με την Μαρία Μπεκατώρου, λίγο πριν κλείσει το Alter. Οι δυο τους ήταν πολύ χαρούμενες για την συνεργασία αυτή αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ!

Read More

And More