Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει το φύλο του αγέννητου μωρού της και το όνομα που θα του δώσουν

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 περνά την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της! Η εκπομπή της πάει από το καλό στο καλύτερο ενώ σε λίγους μήνες, θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της. Το δεύτερο αγοράκι της για την ακρίβεια…

Μάλιστα, εκτός από το φύλο, η ίδια αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει, το αγέννητο μωρό της.

“Περιμένουμε τον Δημήτρη μας! Γιάννη λένε τον πεθερό μου και Δημήτρη τον μπαμπά μου…” λέει στη συνέντευξή της στην RealLife, συμπληρώνοντας ότι δεν την ενδιέφερε το φύλο του δεύτερου μωρού της.

“Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά. Δε με απασχόλησε καθόλου αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Μου αρέσουν και τα αγοράκια και τα κοριτσάκια. Το μόνο που ήθελα είναι να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας”.

Η ίδια λέει, ότι στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα καθώς την πρώτη φορά ήταν όλα άγνωστα.
“Δεν παύει όμως να είναι κάτι ξεχωριστό και μοναδικό. Όλες αυτές οι αλλαγές που μου συμβαίνουν είναι μαγικές. Η μόνη ίσως δυσκολία έχει να κάνει με τη διαχείρηση του χρόνου, γιατί τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη προτεραιότητα έχει ο Γιάννης”.

Ξεκαθαρίζει πάντως, ότι όταν με το καλό έρθει στον κόσμο και το δεύτερο μωράκι της, με το σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα θα κρατήσουν την ίδια τακτική ως προς τη δημοσίευση φωτογραφιών του. Για την ακρίβεια… ως προς τη ΜΗ δημοσίευση φωτογραφιών του. Όπως γίνεται και με τον μικρό Γιάννη.

“Αυτή ήταν η κοινή μας θέση εξαρχής. Ο κάθε γονιός ξέρει τι είναι καλύτερο για το παιδί του. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο για τη δική μας οικογένεια. Αυτό δε συμαίνει ότι κατηγορώ αυτούς που λειτουργούν διαφορετικά”.

Read More

And More