Site icon TLIFE

Φαίη Σκορδά: Διαβάζει τα παιδιά της με γάντια! Οι δημιουργικοί τρόποι που περνά τον χρόνο της στο σπίτι [pics]

Στο σπίτι της στην Βούλα παραμένει η Φαίη Σκορδά, από την ημέρα που έμαθε πως βγήκε θετική στον κορονοϊό. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κρατά τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας από τα παιδιά της και παραμένει σπίτι της, μέχρι να γίνει τελείως καλά και να μην αποτελεί κίνδυνο για τους άλλους. Μπορεί η οικοδέσποινα του Πρωινού να βγήκε θετική, ωστόσο ευτυχώς τόσο τα δύο της αγόρια, ο Δημήτρης και ο Γιάννης, όσο και ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος βγήκαν αρνητικοί στον ιό. Μάλιστα, μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα.

«Δεν έχω κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Αποφάσισα να κάνω το τεστ γιατί είχα θορυβηθεί μια συγκεκριμένη μέρα γιατί απανωτά μου ήρθαν κάποιες πληροφορίες. Από τη μία έμαθα για έναν γνωστό μου που είχαμε συναντηθεί ότι είχε έρθει σε επαφή με έναν ασθενή και από την άλλη σχετικά με ένα γύρισμα του YFSF που το κανάλι μετά πήρε τις σωστές αποφάσεις, κάποιοι άνθρωποι είχαν έρθει, δύο παιδιά νομίζω, σε επαφή με μια ασθενή, οπότε αποφασίστηκε να κάνουν τις εξετάσεις και για 15 μέρες κάποιοι να παραμείνουν στο σπίτι τους» αποκάλυψε πριν δύο ημέρες στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Τα δυο της παιδιά, όμως, έχουν διάβασμα και η Φαίη Σκορδά σαν σωστή μανούλα προσπαθεί να τα βοηθάει, κρατώντας φυσικά απόσταση. Η γνωστή παρουσιάστρια μας έδειξε μέσα από τα Instagram Stories της πως διαβάζει τους μικρούς φυσικά φορώντας γάντια στα χέρια της, για να μη μεταδώσει τον ιό σε εκείνα!

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά βρήκε και έναν αρκετά δημιουργικό τρόπο για να περάσει ευχάριστα η ώρα της στο σπίτι! Μα φυσικά διαβάζοντας βιβλία!

© 2024 tlife.gr