Φαίη Σκορδά: Εντυπωσιακή, με total white look, σε εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη! [pics]

Μπορεί οι υποχρεώσεις της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και η ανατροφή των δύο παιδιών της να μην της επιτρέπουν να κάνει πολλές επίσημες δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο, όταν έχει ελεύθερο χρόνο και οι υποχρεώσεις της το επιτρέπουν, η Φαίη Σκορδά θα κάνει μια εξαίρεση για θα αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της, κάνοντας βραδινές εξόδους με φίλους και συνεργάτες.

Το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, η παρουσιάστρια αποχωρίστηκε για λίγο τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, προκειμένου να δώσει το “παρών” σε μία εκδήλωση τεχνολογίας και καινοτομίας. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή παρουσίασης της πρώτης εφαρμογής που δημιούργησε γνωστή εταιρία και η οποία σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να έχει πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης της επιχείρησής του σε πραγματικό χρόνο (πορεία Φόρων και Πωλήσεις, πληρωμές και έξοδα), με διαθέσιμους όλους τους απαραίτητους οικονομικούς δείκτες και τα ανάλογα γραφήματα.

Η Φαίη ήταν επίσημη καλεσμένη στο event και, όπως ήταν αναμενόμενο, με την είσοδό της στον χώρο μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα. Με το total white look που επέλεξε έδειχνε πολύ όμορφη και λαμπερή, ενώ απέδειξε για μια ακόμα φορά πώς περνάει την καλύτερή της φάση στιλιστικά, αφού και η επιλογή της αυτή κέρδισε μόνο θετικά σχόλια.

Δες τις φωτογραφίες:

Για ακόμα μία φορά, η Φαίη παίρνει 10′ από εμάς για την εμφάνισή της!

Read More

And More