Φαίη Σκορδά: Επίσκεψη σε χριστουγεννιάτικο χωριό για καλό σκοπό! Φωτογραφίες

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα πέρασε χθες η Φαίη Σκορδά! Η αγαπημένη παρουσιάστρια μπήκε και επίσημα στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, δίνοντας το παρών το μεσημέρι του Σαββάτου στα εγκαίνια του φετινού Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Τεχνόπολη, τα οποία έγιναν μαζί με την «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η Φαίη Σκορδά δεν θα γινόταν να λείψει από αυτή τη σημαντική εκδήλωση, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει γίνει Πρέσβειρα του “Make A Wish” και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού οργανισμού συμβάλλοντας όσο μπορεί στο έργο του. Άλλωστε και η ίδια ως μητέρα δύο αγοριών είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη όσο αφορά τα παιδιά και ειδικά τα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη.

Στη χθεσινή εκδήλωση στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όσοι επισκέφτηκαν το θεματικό πάρκο είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τον χριστουγεννιάτικο σκούφο του Make a Wish σε πιο προνομιακή τιμή. Ολόκληρο το ποσό από την αγορά κάθε σκούφου πρόκειται να δοθεί για την εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Η Φαίη Σκορδά έφτασε από νωρίς στο χριστουγεννιάτικο πάρκο και φορώντας το πιο όμορφο και ζεστό χαμόγελό της πόζαρε στον φωτογραφικό μας φακό. Η παρουσιάστρια του Πρωινού έκανε μία ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας total black outfit, το οποίο συνδύασε με μπεζ παλτό και μαύρες μπότες.

Όσον αφορά τις φετινές χριστουγεννιάτικες γιορτές της Φαίης Σκορδά, εκείνη για ακόμη μια χρονιά θα τις περάσει με τους δύο γιους της – Γιάννη και Δημήτρη – στην γενέτηρά της, Άνω Πορόια Σερρών. Βλέπεις τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή της οικοδέσποινας του Πρωινού, καθώς έχει την ευκαιρία να φύγει μακριά από την φασαρία της πρωτεύουσας και τα φωτογραφικά φλας και να απολαύσει χαλαρές στιγμές δίπλα στη φύση. Οι πρίγκιπές της αγαπούν το χωριό της μαμάς και κάθε χρόνο ανυπομονούν να βρεθούν εκεί και να νιώσουν την φροντίδα της γιαγιάς και του παππού.

Παρουσιαστές της ξεχωριστής βραδιάς ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπου μαζί με την Φαίη Σκορδά φόρεσαν τα μπλε σκουφάκια τους και έδωσαν τον χριστουγεννιάτικο παλμό στους μεγάλους και μικρούς φίλους που βρέθηκαν στα χθεσινά εγκαίνια.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More