Φαίη Σκορδά: Έτοιμη για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με τους γιους της [pics]

Η Φαίη Σκορδά έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν και έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της στο πρωινό και την επόμενη χρονιά, ανυπομονεί να φύγει από την Αθήνα. Προς το παρόν, οι δύο γιοι της βρίσκονται με τον μπαμπά τους, Γιώργος Λιάγκα στις Κυκλάδες κι εκείνη κλείνει τις εκκρεμότητές της για να μπορεί να απολαύσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Οι αποδράσεις της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 έχουν προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Μαζί της, εκτός από τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη θα είναι και οι γονείς της, η μητέρα της Εύα και ο πατέρας της Δημήτρης, οι οποίοι θέλουν να χαρούν ξένοιαστες στιγμές με τα εγγόνια τους, αλλά και να βοηθήσουν την κόρη τους με τα παιδιά.

Οι δεσμοί αίματος που έχει με τη βόρεια Ελλάδα την κάνουν να επιδιώκει με κάθε αφορμή να βρίσκεται στα πάτρια εδάφη, το Κιλκίς, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για τη Φαίη είναι η Χαλκιδική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο φετινό της πρόγραμμα θα έχει πολλά μπάνια, δραστηριότητες με τα παιδιά της αλλά και στιγμές ξεγνοιασιάς. Τα χρειάζεται άλλωστε από μία τόσο απαιτητική χρονιά.

Η Φαίη Σκορδά πέρασε όλο το χειμώνα αφοσιωμένη στις οικογενειακές της υποχρεώσεις αλλά και στη δουλειά. Έκανε μάλιστα ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και ακόμα λιγότερες εξορμήσεις. Σε μία από αυτές την συνάντησε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Το πρωινό” ταξίδεψε μέχρι τη Ρόδο και συγκεκριμένα βρέθηκε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα “Rodos Palace Αbav2”, όπου φωτογραφήθηκε από τον βραβευμένο Απόστολο Κουκουσά.

 

Read More

And More