Site icon TLIFE

Φαίη Σκορδά: Έτσι πέρασε το βράδυ του Σαββάτου [pics]

Για μία μαμά το πιο όμορφο πράγμα είναι να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στα παιδιά της. Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα και η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 φροντίζει πάντα να περνά ποιοτικό χρόνο με τους γιους της. Μπορεί το επαγγελματικό της πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο από την ημέρα που ξεκίνησε η εκπομπή “Το πρωινό” αλλά δεν αφήνει ποτέ παραπονεμένους τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Η καλύτερη ευκαιρία για να κάνει μαζί τους δραστηριότητες είναι το Σαββατοκύριακο και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει απαθανατίσει και ο φωτογραφικός φακός μαζί τους. Μαμά και γιοι κάνουν συχνά βόλτες και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Για το βράδυ του Σαββάτου ωστόσο είχαν άλλες προτιμήσεις. Επέλεξαν να καθίσουν στο σπίτι για να δουν τηλεόραση. Τι είδαν; Μα φυσικά κινούμενα σχέδια.

Η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους θαλπωρή. Στην παρέα τους ήταν και το αγαπημένο ζωάκι της παρουσιάστριας, ένας λευκός γάτος.

© 2024 tlife.gr